Azi ştiu că pot!

A trecut ceva timp de când nu am mai scris nimic, deşi am vrut de mai multe ori sa exprim ce simt şi ce gândesc. A fost un timp, poate prea lung, în care nimic nu mă mulţumea, nimic nu mă bucura. 
Au fost şi vor mai fi perioade de tristeţe dar şi de bucurie, cum e firesc să fie, însă azi vreau să fiu bine! Azi ştiu că pot cere şi primi ce vreau!
Gata cu supărările, cu dezamăgirile, cu gândirea negativă. Azi pot mai mult, vreau mai mult, voi avea mai mult! Nu ştiu ce îmi va aduce ziua de mâine şi poate e mai bine să nu ştiu. 
Important e ceea ce fac azi, ceea ce primesc azi pentru ca ce a fost, nu revine, iar ce va urma… voi afla la momentul potrivit.
Azi e cea mai potrivită zi în care mă pot bucura de ceea ce am, in care pot visa cu ochii deschişi, ziua în care pot mulţumi lui Dumnezeu pentu familie, prieteni şi mici bucurii.
Azi sunt liberă (în mintea mea) să cred şi să simt ce vreau, să zâmbesc, să fiu cum sunt.
Viaţa nu e perfectă şi nici nu încerc să mă mint singură că ar fi, dar cu siguranţă poate fi mai bună şi cred că azi pot începe să privesc lucrurile din altă perspectivă. Vreau să-mi întăresc ideea că „orice rău e spre un bine” şi vreau să privesc dincolo de aparenţe pentru că azi ştiu că pot!
Şi cum în fiecare zi e „azi”… cea mai potrivită zi pentru încercări e chiar azi. 🙂

Puteți lăsa comentarii prin email, Facebook, Twitter ori WordPress