Un moment glorios și un copil bucuros

Vine un moment în viață când ceasul biologic îți dă toate planurile peste cap și te obligă, practic, să devii mamă. Din acea clipă, gata! Viața ta nu va mai fi niciodată la fel, iar tu nu vei mai fi doar femeie, sau soție, ci și mămică responsabilă.
Și cum, probabil, ești deja în căutare de idei practice și puțin costisitoare, m-am gândit să îți ofer un pont util pentru perioada când va trebui să-ți convingi copilul să doarmă singur, în camera lui. Doar se știe că acest lucru nu este unul ușor, mai ales atunci când îl obișnuiești cu voi în cameră și apoi, clar, vei avea nevoie de diferite trucuri si lucruri care să te ajute în munca de lămurire.
Unul dintre aceste lucruri ar putea fi chiar o lampă confecționată de tine cu ajutorul căreia copilului nu-i va mai fi teamă să doarmă singur, iar tu vei avea bucuria de a crea ceva drăguț și practic pentru puiul tău de om.
Dacă dorești să te implici în această activitate, vei avea nevoie de câteva obiecte pentru a duce totul la bun sfârșit; și acestea sunt: două boluri de mărimi egale, decorațiuni mici din metal, piuliță, șurub, un sistem electric, plăcuță metalică pentru a putea fixa priza și nu în ultimul rând Moment Super Glue cu ajutorul căruia poți lipi orice.
Așadar, având aceste „unelte” în dotare, să-i dăm bătaie (nu copilului, evident) și primul pas constă în găurirea bazei ambelor boluri, după care se ia plăcuța de platină și se lipește în centru, apoi urmează a fi lipite micile decorațiuni din metal, acestea necesitând a fi presate cam zece secunde pentru a se fixa cât mai bine în locul dorit, iar apoi urmând fixarea sistemului electric, acesta efectuându-se prin introducerea firelor în gaura bolului, prin plăcuța metalică, iar soclul necesitând a fi apoi înșurubat. Și pentru a permite lampei să se rotească, mai trebuie introdus un șurub în gaură și voila! Astfel ai creat un obiect unic ce te poate ajuta să ai un moment glorios și un copil bucuros ce nu se teme de Bau-Bau.
Bineînțeles că lampa nu este singurul obiect util și practic ce îl poți confecționa singură, iar lipiciul Moment Super Glue nu este singurul ce te poate ajuta, ci mai sunt multe alte tipuri de adeziv, fiecare fiind util în punerea în practică a diferitelor idei de creare, renovare, montare sau chiar asamblare a diferitelor corpuri pe pereți și totul fără îngăurire.
Oricum, pentru orice idee ai, poți intra și pe lipesteorice.ro și te poți bucura de la soluțiile pentru reparațiile obiectelor dragi, până la lipirea gresiei și faianței într-un mod rapid și ușor.

PS: Dacă ți-a plăcut articolul, poate îmi lași un comment. Mersi fain! Numai bine!

2 thoughts on “Un moment glorios și un copil bucuros

Puteți lăsa comentarii prin email, Facebook, Twitter ori WordPress