Ținută fashion 2017 – la fel de șic și peste ani

ținută fasion

Unele lucruri nu se demodează niciodată, dovadă fiind un jeans creat încă din 1853 care a fost atât de rezistent în timp, încât îl purtăm și astăzi. Ar fi imposibil să nu-l încadrăm în măcar o ținută fashion din 2017 și chiar în cele de peste ani.

Iar noi, fiindcă nu facem parte din clasa de jos a societății (pentru care jeansul a fost creat) și pentru că azi noi nu minerim aur sau altceva, ne-am permis să-l facem mai puțin rezistent ca material și mai mult fashion, rupându-l trendy iar și iar.                                                          

Încă de când eram eu mică (să nu spun tânără, că mă face să par în vârstă și nu vreau), circula vorba că blugul, respectiv jeansul, nu se va demoda niciodată. Și pare că așa e.

Altfel cum îți explici că și azi, în 2016, blugii sunt încă la modă? Greu se mai găsea „pe vremea mea” jeansul și acela greu era de cumpărat și cam incomod, dar dacă era în vogă, trebuia purtat, nu?

Acum s-a mai schimbat un pic treaba, fiindcă deși sunt mai rupți, mai jerpeliți, jeanșii sunt mai comozi, mai flexibili și sunt aici, prezenți la datorie. Iar partea bună e că ne vom putea bucura de blugi și în 2017. Cu toate că la cât a ajuns săracul blug de ramolit în toți anii ăștia, s-ar putea ca anul următor să-l purtăm doar ca pe un petic și acela cu găuri prin el.

Dar nu-i nimic, ne place așa. Suntem fashion, suntem la modă, iar stilul casual rămâne de purtat și în 2017.

Și am și o veste pentru fetele care preferă șalopetele. Se pare că și în 2017 vom fi în trend dacă le vom purta. Așa că nu știu dacă și pe voi, dar pe mine sigur mă bucură vestea asta, pentru că ador să port șalopetă și dacă mai e și din blug, fashion scrie pe mine.

Și știți ce mai e cool în ceea ce privește purtarea blugilor rupti? Da, cred că ați ghicit: faptul că din niște blugi vechi și uzați, puteți să-i faceți rupți și noi (ca pe ăia scumpi din magazin), numai buni să-i purtați.

Bine, nu e neapărat să purtăm doar „rupturi sexy”, putem purta și un slim jeans, ori chiar o geacă de blugi, sau orice altceva care să semene a blug/jeans.

Sigur va da bine și anul viitor și, probabil, chiar nu se va demoda nicicând acest stil casual.

Așa că dacă vrem să fim în trend și stilul casual poate fi o opțiune bună pentru o ținută fashion 2017.

12 thoughts on “Ținută fashion 2017 – la fel de șic și peste ani

Puteți lăsa comentarii prin email, Facebook, Twitter ori WordPress