Scris cândva, demult, cuiva…

37 thoughts on “Scris cândva, demult, cuiva…

  1. Poate ca, de cele mai multe ori simtim nevoia sa ne exteriorizam trairile si sa dam afara din noi tot of-ul. Si da, scrisul ramane de multe ori cea mai buna terapie.

  2. Off…multa amaraciune se ascunde in spatele cuvintelor tale. Si totusi nu pot sa nu-ti aduc aminte ca momentele grele din viata ne intaresc si ne ajuta sa ne maturizam.

  3. Frumos si profund scris, dar uneori trebuie sa invat sa lasam oamenii sa plece. Daca se vor intoarce vor ramane definitiv alaturi de noi, daca nu, inseamna ca nu au stiut sa ne aprecieze la adevarata valoare.

  4. O relatie este bazata pe o coneziune datorata unei buni comunicari. totodata noi femeile avem un atu si acela este statutul de "sexul frumos" ceea ce ne face mai usoara munca atnci cand vrem sa ii facem pe barbati sa se indragosteasca de noi. Am auzit multe colege: iubeste-ma asa cum sunt. Da, dar trebuie sa muncim pentru a face acest lucru.

    1. Depinde ce spunem prin acest „iubește-mă așa cum sunt”, că sunt lucruri ce se pot schmba și altele care nu pot fi schimbate, ci doar acceptate.

  5. Cred ca toate am trecut prin asta candva. Ideea e sa stim cand sa spunem stop, pentru ca altfel lucrurile nu se vor schimba 🙂

Puteți lăsa comentarii prin email, Facebook, Twitter, Google+ ori WordPress