Găzduire web de calitate? M-am hotărât! Vreau blog-avion cu reacție

Uite că m-am hotărât și eu să am un blog profi și rapid precum un „avion cu reacție”, așa că am găsit și la cine să apelez pentru o găzduire web de calitate.

Stați așa, că vă spun și vouă câteva avantaje oferite de către cei ce se află în spatele brandului Găzduire Enterprise, fiindcă nu se știe niciodată când aveți și voi nevoie de un loc online al vostru așa cum se cere din punct de vedere SEO și nu numai.

Așadar, iată de ce aleg eu să am găzduire web de aici:

În primul rând, pentru că în acest loc se oferă tot suportul necesar în cazul în care se dorește trecerea de la subdomeniu la un domeniu propriu și asta cu tot cu articolele scrise până atunci în „casa veche”.

Apoi temele, din câte am înțeles, sunt foarte ușor de ales ori schimbat, deci panoul de administrare fiind unul simplu de utilizat, iar aspectul va fii și el îmbunătățit și mai ales traficul va crește destul de ușor. Pentru că fiind un blog profi și personalizat, va fii mult mai expus publicului.

Iar dacă nu vă pricepeți la detalii tehnice, cum e cazul meu, e bine să existe o echipă în spate care să rezolve micile probleme ce pot apărea, nu?

Eu, după cum știți, deocamdată scriu pe un blog care se află pe subdomeniu blogspot și sincer, nu știu încă dacă am de gând să îl transfer pe acesta, însă știu că îmi doresc ceva nou care să vă ofere informații utile și unde să putem construi lucruri frumoase împreună în continuare.

Știu că mulți bloggeri s-au mutat de pe blogspot pe wordpress, dar eu dacă nu am făcut acest lucru până acum, poate nu-l mai trec prin această schimbare și îl voi muta direct pe domeniu. Încă mă gândesc ce și cum voi face.

Însă până atunci, celor care vor găzduire wordpress, vă spun că puteți beneficia de unul dintre aceste pachete cu prețuri variate și justificate în funcție de opțiunile alese.

 

Pe mine mă încântă ideea ca blogul meu să fie pus la punct și să fie pregătit pentru a fi „scos în lume” așa cum trebuie, motiv pentru care am optat pentru colaborarea cu Găzduire Enterprise și am ales să scriu acest articol, gândindu-mă că trebuie să știți și voi unde puteți apela în caz că vă doriți suport profesional de calitate, configurare personalizată, transfer gratuit și, nu în ultimul rând, găzduire la prețuri avantajoase, în funcție de tipul site-ului sau blogului dorit.

În cazul meu, treaba e simplă: găzduire știu unde găsesc, mai asupra domeniului să mă hotărăsc și acuși dăm drumul la treabă în „casă nouă”, unde vă voi invita și pe voi la un ceai virtual și o vorbă bună.

Până atunci, să auzim numai de bine! 🙂

14 thoughts on “Găzduire web de calitate? M-am hotărât! Vreau blog-avion cu reacție

  1. Odata cu intrarea in noul an, am reusit sa imi mut blogul din WordPress pe domeniu propriu si am cumparat si eu hosting separat. A fost cea mai buna decizie pe care am luat-o. II sfatuiesc pe toti care isi doresc un site/blog mai bine pus la punct sa faca asta cat de curand. Diferentele vor fi majore.

    1. Nici mie nu prea-mi surade ideea de a o lua de la capat, insa si daca il mut pe acesta, tot cam la zero as ajunge cu el, cred, si nu are rost sa pierd tot ce am construit pana acum aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *