Alb, roșu și negru: Paste gătite cu trei culori

 Pentru această rețetă de paste gătite cu trei culori, avem nevoie de:
 
         – Ulei;
 – Paste;
         – Ardei roșu;
         – Tofu;
         – Măsline negre;
         – Măr fără coajă;
         – Frunze de conopidă;
         – Sare și piper.
 
Odată ce avem aceste ingrediente la îndemână, pregătim totul astfel:
 
Punem pastele la fiert conform
instrucțiunilor de pe ambalaj, iar în timp ce acestea fierb, punem uleiul la încins.
 
Când uleiul s-a încins, adăugăm ardeiul
tocat mărunt, tofu mărunțit, o bucată de măr ras, frunzele de conopidă tăiate
cât mai fin și lăsăm totul să se pătrundă bine, iar spre final punem sare
și piper după gust.
 
După ce pastele s-au fiert, le scoatem
din apă, le stoarcem și apoi fie le încorporăm în sos, fie le punem într-un bol
și adăugăm sosul peste.
 
La final punem și niște măsline tăiate
rondele, amestecăm totul și servim cu poftă pastele gătite în trei culori. 🙂

16 thoughts on “Alb, roșu și negru: Paste gătite cu trei culori

  1. Imi plac toate retetele ce contin paste si de aceea mi-am luat o masina de facut taietei, iar acum ma chinui sa iasa fettuccine si spaghette mai tari decat cele din magazin :))

  2. Nici nu stiu cum arata frunzele de conopida. Unde le-ai gasit, ca in supermarket nu se vinde decat inflorescenta? Daca dau peste o conopida cu frunze o sa le gust crude sa vad ce-mi inspira in afara de iarba verde :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *