Mame bune și nebune – despre ele vorbim astăzi

Dacă tot e început de lună și e și martie, cred că putem vorbi despre mame bune și nebune. Că mai mult despre mame e vorba luna asta, nu?

Cel puțin pe opt, e ziua lor specială, chiar dacă și restul femeilor au mai vrut să treacă un cadou pe lista de primit.

De ce mame bune și nebune? Pentru că toate sunt așa, dar nu în sens rău neapărat.

Eu, spre exemplu, nu sunt mamă și poate n-am să fiu niciodată. Și nici statutul de femeie nu mi-l asum prea mult. Prefer să fiu copil încă, deși vârsta mă trădează. Vârsta din buletin doar, sper.

Dar oricum, ca orice copilă răsfățată, nu am să refuz nici eu cadourile de ziua mamei, în fond am și eu un pisic de crescut. Și asta implică o responsabilitate, așa că merit totuși un premiu.

Uite că nu sunt mamă și tot pot face parte din categoria de mame nebune. Și pe bune că uneori mamele de pisici, sunt mai ceva ca mamele de pui de om. Sunt mame bune și nebune după ghemotoci de blană torcăcioși.

De mamele bune, cele veritabile adică, numai de bine. Am și eu una care a făcut tot ce a putut, cât a putut, ca să-mi fie mie bine. Și o iubesc pentru asta și merită mult respect. A știut să fie mai mult decât mamă. Unele mame chiar sunt eroine! Și e despre ele luna asta, mai mult decât despre orice altă ființă.

Este despre mama. A ta și a mea. Este despre iubire, mulțumire și amintiri plăcute.

Luna asta este despre mame bune și nebune după copiii lor. Despre zâmbete, flori și schimb de cadouri din suflet.

Și, de ce nu, este despre fericire și mult râs la un film online cu aceeași tematică. Și cu același nume, de unde m-am și inspirat.

Așadar, comedie să fie, că de lucruri rele ne-am săturat, cred. Și nu vreau să fac o postare prea emoționantă. Dulcele strică silueta și nu-i bun așa. Mai bine recomand vizionarea filmului ce mi-a plăcut.

Cu drag, cum altfel? În loc de mărțișor. 🙂

40 thoughts on “Mame bune și nebune – despre ele vorbim astăzi

 1. Am vazut si noi filmul si ne-am distrat.
  Ah, mereu cu un dulce langa noi, un dulce sanatos!
  O primavara frumoasa!

 2. Trebuie sa caut si eu filmul, 😀 Fetita mea e inc mica si nu putem face impreuna prea multe nebunii, inca. Dar promit ca pe viitor o sa aiba parte de mai multa nebunie din partea mea 😀

 3. Un martisor matzos de Emily Dickinson:
  She sights a Bird—she chuckles—
  She flattens—then she crawls—
  She runs without the look of feet—
  Her eyes increase to Balls—

  Her Jaws stir—twitching—hungry—
  Her Teeth can hardly stand—
  She leaps, but Robin leaped the first—
  Ah, Pussy, of the Sand,

  The Hopes so juicy ripening—
  You almost bathed your Tongue—
  When Bliss disclosed a hundred Toes—
  And fled with every one—

 4. O sesizare: 8 martie este ziua internationala a Femeii 🙂
  Cat despre a fi mama…buna sau nebuna sau chiar ambele, e cel mai minunat sentiment din lume! Ma uit cu jind la cumnatele mele si la cum isi rasfata micutii…la cat de mult rad si cum le urmaresc ei fiecare miscare…genial!
  Sa nu mai pun la socoteala perioada sarcinii…care este ceva senzational! E incredibil cum se modifica organisimul si cum creste micutul in tine…abia astept sa simt pe pielea mea! 🙂

 5. Nu am vazut filmul dar imi place sa cred ca fac parte din categoria mamelor bune si nebune. 🙂 Am un baietel de 5 ani care vreau ca atunci cand va fi mare exact asta sa le poata spune oamenilor atunci cand il vor intreba: cum e mama ta?

 6. Din moment ce ai in ingrijire un pisic … te poti considera mama si trebuie sa primesti cadou obligatoriu!!! 🙂 Nu cred ca am vazut filmul

 7. E un catel sau un pisic daca ii ingrijesti pot fi mai ceva ca un copil.Am avut si eu si stiu ce e, am si copil si stiu cum e si cu el.Despre film- nu l-am vazut si nici nu cred ca ma tenteaza nu e genul meu ..

 8. N-am văzut filmul, dar văzusem reclama când am fost la un altul la cinema și mi-a stranit curiozitatea.Acum cu ce-am citit la tine și mai mult!

Puteți lăsa comentarii prin email, Facebook, Twitter ori WordPress