Nefericire… Cum m-am vindecat de nefericire – din carte citire

Cum m-am vindecat de nefericire este o carte scrisă de psihologa Gigi Ghinea și prezintă rețeta spre fericirea la care oricine poate ajunge. Dacă vrea cu adevărat.

Cartea face parte din categoriile: carte generală, carte practică/hobby, autoperfecționare/motivaționale, Sian Books, Sian Help. 

Formatul cărții este 13×20, se întinde pe 328 de pagini, având cinci capitole și a fost publicată în 2015 la Editura Sian Books.

Autoarea, în scrierea sa, a luat drept bază experiența profesională îmbinată cu exemplul personal. Astfel reușește să ofere instrumentele potrivite pentru atingerea unei vieți împlinite. De asemenea, se susține ideea că omul nu trebuie să se vindece de unul singur. Deși el însuși trebuie să hotărască dacă își dorește să fie vindecat de nefericire. Apoi, împărtășind, recunoscând și observând și vindecarea altora, cea personală ajunge să fie, de asemenea, obținută.

Din „Cum m-am vindecat de nefericire” aflăm argumente psihologice și spirituale profunde, menite a ne aminti că iubirea este cel mai important „motor” al evoluției noastre. Și cu toate că puterea de vindecare se află în noi, avem nevoie, uneori, de ajutor. Și avem nevoie să (ne) recunoaștem asta! Mai ales în ziua de azi când societatea încearcă să anuleze tot mai mult compasiunea și înțelegerea umană. 

Nefericire – sau ce fac eu cu fericirea, mai bine-zis  

Personal, având în vedere că am hotărât să-mi schimb stilul de viață și să fac loc fericirii în sufletul meu, cartea mi s-a părut un plus. Așa că atunci când am dat peste acest titlu, am zis că trebuie s-o am și am ales-o imediat.

„Cum m-am vindecat de nefericire”, împreună cu încă o carte despre care voi scrie curând, au fost cele două alegeri ale mele. Iar cei de la Grupul Editorial ALL, acolo unde puteți găsi cartea de față și nu numai, au răspuns prompt dorinței mele și astfel cartea mi-a ajuns rapid în mâini.

Poate citind, reușim să privim lucrurile prin ochii experienței altora. Și, așa cum spune și autoarea, în fața durerii toți devenim egali. Dar dacă vă doriți să aflați mai mult, puteți profita de reducerea de 25% la comanda cărții scrisă de Gigi Ghinea aici!

Acestea fiind spuse, sper că scăpați de nefericire și noi ne recitim curând și cu alte mini-recenzii, da?

32 thoughts on “Nefericire… Cum m-am vindecat de nefericire – din carte citire

  1. multumesc de prezentare,cat despre trairile autoarei sau ale noastre nu se poate generaliza.Fiecare trup cu sufletul si cu trairile sale,unii reusesc sa se multumeasca cu cat au,unii cauta o viata sau chiar mai multe si nu gasesc ceea ce cauta si fericirea este fata morgana!

  2. Singura nefericire e atunci cand folosesc cardul si-mi spune ca am fonduri insuficiente. In rest ma consider un om fericit. Deci, cartea sigur nu ma poate ajuta pe mine cu niste bani in cont.

  3. Cartea este pe lista mea pentru luna aceasta si ma bucur ca ai scris despre. Acum imi doresc si mai mult sa o citesc. Eu sunt foarte incantata de cartile pe partea de dezvoltare personala si self help, aproape am devorat toata colectia celor de la Editura ALL pe aceasta directie.

  4. Din fiecare carte putem invata multe. Este important sa citim printre randuri, sa invatam si sa aplicam. Tine de noi sa fim fericiti si sa invatam sa fim fericiti.

  5. O s-o adaug si eu pe lista mea de carti de citit, imi doresc de mult timp o carte de dezvoltare personala.

  6. Ar fi de preferat sa nu stim ce-i durerea sau sa nu suferim atat de mult … Nu este posibil acest lucru, dar mi-as dori sa nu stiu ce-i aia durere

  7. Gandirea este motorul care ajuta din nou. Momente cu nefericire apar in viata, trebuie sa gasim taria sa le gestionam cat mai intelept.
    Nefericirea este si ea ceva natural pana la urma. Aceasta este parerea mea.
    O carte nu foarte accesibila oricui, am dreptate?

    1. Eu cred că nefericirea este mai degrabă un obicei dobândit, nu ceva nativ neapărat. Important e că putem învăța să-i facem față.Cu fericire. 🙂 Iar cartea poate ajuta în măsura în care se vrea asta.

  8. Este foarte bine de stiut ce sa faci cand nefericirea se transforma in depresie. Uneori nici nu-ti dai seama cat de mult te macina un anumit eveniment de viata, si cat iti „fura” din energii…

Puteți lăsa comentarii prin email, Facebook, Twitter ori WordPress