Chemarea Îngerului de Guillaume Musso – recenzie

Chemarea Îngerului de Guillaume Musso ne prezintă povestea a doi necunoscuți legați printr-un secret de necrezut. Comedia și thrillerul se îmbină în așa fel încât subiectul devine tot mai interesant pe măsură ce romanul este citit.

Acțiunea începe să se desfășoare pe un aeroport din New York, acolo unde un bărbat și o femeie se ciocnesc din greșeală. Cei doi se ciondănesc puțin, apoi își vede fiecare de drum. Doar că ajunși la destinație, realizează că și-au încurcat telefoanele.

Deși nu credeau că se vor mai vedea vreodată, situația creată îi pune în postura de a lua legătura, a comunica și, totodată, au oportunitatea de a scotoci unul în viața și secretele celuilalt.

Astfel ea află că domnul enervant este un fost mare Chef care acum se ocupă de un restaurant în San Francisco. La răndul său, el află că doamna recalcitrantă deține o florărie în Paris.

La început își transmit unul altuia mesajele și comenzile primite pe telefon, dar la scurt timp situația devine încordată. Se pare că niciunul nu se poate abține să afle mai mult din viața celuilalt și astfel ajung în puncte critice de spaimă și tensiune.

Se mai căsătorește tânăra cu logodnicul ei? Ajunge ea să facă un copil, așa cum pretinde că își dorește? Dar cu fostul Chef ce se va întâmpla? Mai dă o șansă fostei soții, sau începe altă viață? Și mai ales, ce secret uluitor poate lega doi necunoscuți?

De ce Chemarea Îngerului?

Ei bine, dacă vreți să aflați toate aceste răspunsuri, n-aveți decât să citiți Chemarea Îngerului. Eu pot doar să mai spun că, după zisele proprii, romancierul francez scrie genul de cărți pe care și lui i-ar plăcea să le citească. Și poate că asta înseamnă ceva, nu?

Plus că alții mai susțin că:

Musso are darul de a crea intrigi originale și pe acela de a clădi și de a spori suspansul până la ultima pagină.” Direct Soir

Și că este:

„O poveste care te face să visezi cu ochii deschişi. Guillaume Musso este un autor care îşi cunoaşte foarte bine cititorii.“ Paris Match

Așa că dacă vreți să aveți Chemarea Îngerului de Guillaume Musso în biblioteca personală, puteți arunca o privire și pe site-ul editurii ALL

Alte recenzii puteți găsi, de asemenea, aici.

15 thoughts on “Chemarea Îngerului de Guillaume Musso – recenzie

  1. Am citit Fata din Brooklyn si Dupa sapte ani, Musso. Imi place cum scrie si mi-ar placea sa mai citesc si alte romane scrise de el. Am retinut si acest titlu.

Puteți lăsa comentarii prin email, Facebook, Twitter ori WordPress