Banii dincolo de salariu|3 metode prin care putem obține bani rapid

Dacă banii ar vorbi, la propriu, aceștia nu s-ar sfii să ne zică la revedere cu rânjetul țintit spre cele trei monede rămase într-un colț. Doar ni se întâmplă tuturor să ajungem uneori cu buzunarele goale, nu? Și nu știu cum se face, că exact atunci când nu trebuie, mai vin și alte rele. Fix când s-au dus economiile!

Cred că mulți dintre noi știm acele situații când, dacă se defectează un lucru, altele nu întârzie să-i urmeze exemplul. Asta mi s-a întâmplat mie acum ceva timp.

Încercam să fac și eu ceva bănuți din pasiunea mea. Adică din scris. Și exact în toiul colaborării, ce să vezi? Laptopul meu minunat, pe care l-am și schimbat între timp, a reușit să plonjeze de pe masă pe jos. Nu cred că vrea cineva să știe cum m-am simțit eu când trebuia să-i pun alt ecran și nu aveam bani. Plus că și telefonul îmi dădea ceva palpitații taman atunci, dar bine că măcar el și-a revenit singur. În timp ce display-ul notebook-ului era în continuare negru.

Ca să fac rost de bani, aș fi vrut să vând ceva lucruri. Haine, jucării din pluș, orice. Însă nu puteam face asta online din moment ce obiectul muncii era compromis. Așa că ultima soluție era un împrumut rapid. Treaba trebuia reluată curând și nu puteam aștepta data până mi-ar fi intrat finanțele pe card.

Cum am rezolvat cu banii

În cazul meu, părinții au fost cei care au cotizat și drept răsplată n-au vrut decât pupici. Și câteva îmbrățișări. Așa că am scăpat ieftin, pot să zic. Dar știu că sunt multe alte situații neprevăzute în care banii ne țin la distanță de multe dorințe și nevoi împlinite. Mă rog, lipsa lor, mai degrabă.

Iar pentru acele situații, când vrem să avem un venit suplimentar, să vindem lucruri sau să scoatem bani în urma unei pasiuni, e chiar plăcut. Așa îmbinăm utilul cu plăcutul, ne facem loc în casă și ne rotunjim veniturile. Bine, în situații ca cea prin care am trecut eu, presupunând că banii nu pot fi obținuți așa… Și nici nu avem de la cine să luăm, putem aplica pentru vreun credit rapid online. Însă în mod responsabil!

Unele instituții financiare, cum se laudă a fi și Telecredit, pot oferi împrumuturi fără garanții de până la două mii de lei. Și primul credit până la salariu pe care l-am lua, l-am da înapoi la fel. Adică 500 RON luăm, 500 RON dăm înapoi. Fără adeverință, dobândă, bănci și altele. Partea faină e că site-ul poate fi accesat și de pe mobil sau tabletă (cum ar fi putut fi în cazul meu, neavând laptop funcțional).

Dar să recapitulăm. Pentru ca banii să vină la noi rapid, putem deci aplica una dintre aceste trei metode:

  • vindem ce nu ne mai place sau nu ne mai trebuie;
  • scoatem bani din ce ne pasionează: scris, machiaj, gătit etc;
  • sau, în situații urgente, luăm un împrumut pe care îl putem înapoia în maxim 30 de zile.

Voi ce alte metode de a face bani mai știți sau aplicați, pe lângă jobul propriu-zis?

Articol scris pentru SuperBlog 2017 – proba 11

20 thoughts on “Banii dincolo de salariu|3 metode prin care putem obține bani rapid

  1. Metode de a face bani….nu ii poti face, ci poti sa muncesti pentru ei. Idei sunt…broker de asigurari, reprezentant de vanzari la o firma de cosmetice etc. Degeaba vrei un imprumut daca nu ai un venit care sa iti permita sa dai inapoi banii luati pe credit. Fiecare isi cunoaste (sau ar trebui sa isi cunoasca) puterea de cumparare cand decide sa apeleze la un credit.

  2. Bine ca exista aceste solutii, ca altfel nu stiu ce am face. Foarte multa lume apeleaza la astfel de imprumuturi, dar putini recunosc si nu stiu de ce. Eu, recunosc ca apelez foarte des.

  3. Zilele trecute am fost la banca mea, sa-mi schimb cardul de salariu si mi-au propus un card de cumparaturi. La inceput am stat pe gsnduri, dar apoi mi-am zis, de ce nu? Nu se stie cand ai nevoie de bani?!

  4. Fara bani nu prea ai cum sa fii fericit si fara fericire apar certuri, etc. Eu cred ca sunt bune si imprumuturile atunci cand vrei sa realizezi ceva. Totusi trebuie sa fim cu picioarele pe pamant si sa nu ne aruncam mai mult decat ne tin picioarele

Puteți lăsa comentarii prin email, Facebook, Twitter ori WordPress