Planeta noastră a fost luată cu asalt de extratereștri

planeta noastra

Planeta noastră a fost invadată de ființe și obiecte neidentificate. Farfurii zburătoare, panică între oameni, haos pe pământ. Lumea fuge îngrozită, care încotro, căutând să se ascundă. De acum înainte, scapă cine poate.

Ori găsesc o ascunzătoare potrivită și stau acolo cu speranța că va trece, ori luptă. Dacă se va alege lupta, se vor expune multor riscuri. Mai nimeni nu știe de ce ar putea fi capabile acele ființe. Mulți nici nu au ajuns să le vadă. Doar au auzit de ele.

Până acum se credeau a fi doar mituri, povești de speriat copiii fricoși sau obraznici. Dar cum orice poveste are un sâmbure de adevăr, dincolo de orizont se relevă necunoscutul. O lume care, după cum se vede, a venit să ne ocupe planeta abuziv.

Întâi au luat înfățișare umană, s-au infiltrat printre pământeni și voiau să fie drăguți. Asta până au început să dispară unii oameni, în timp ce alții erau constrânși să joace după regulile lor.

Nu de mult am înțeles că ceva chiar se întâmplă și nu e un SF. Cu toate că dacă privești acest trailer, poți paria că e la fel. Lume răpită, morți în jur, distrugeri… dar nu! Aici nu e ficțiune. Și ceva trebuie să facem. Altfel riscăm încrucișări de specie sau mai rău, dispariția umanității.

Planeta noastră nu poate fi ocupată de străini!

Nu atât de… străini. O țară, parcă mai trecem cu vederea, dar nu o planetă! Planul lor am înțeles că ar fi să ucidă bărbații, să se hrănească cu toate animalele existente, iar pe femei să le țină pentru înmulțirea speciei lor. După care se vor descotorosi și de ele.

Așa că cele mai puternice arme trebuie scoase la înaintare și atacat. Bombe, grenade, rachete, tot ce este necesar. Războiul a început și inamicii trebuie exterminați înainte ca ei să provoace dezastre prea mari pentru omenire.

Dacă aș fi într-o astfel de luptă, ca personajul jucat de Bojana Novakovic, mi-aș pune familia și prietenii la loc ferit. Și mi-aș face curaj cu gândul de a reveni curând la ei.

De ar trebui, mi-aș impune să fiu crudă, la fel ca ființele neprietenoase ce-au început teroarea. Apoi aș căuta cei mai bravi oameni și aș porni pe urmele extratereștrilor. Aș încerca să le găsesc adăpostul și le-aș distruge OZN-urile. Pe lângă asta, le-aș pune capcane, i-aș atrage și, legați, i-aș închide în fundul pământului, de unde să nu mai poată ieși în veci. Dacă ar muri? Nu știu, probabil. Important ar fi să nu mai facă rău ființelor nevinovate. Căile de legătură cu ai lor ar fi și ele găsite și distruse.

Lumea ar fi astfel salvată, fericită și încântată să vadă filme precum „Dincolo de orizont” doar la cinema. Dacă vei scăpa teafăr/ă până atunci, află că filmul se lansează pe 3 noiembrie 2017. Eu am fugit să mai lucrez la plan.

dincolo de orizont

Articol scris pentru SuperBlog 2017 – proba 14
Foto: pixabay.com

15 thoughts on “Planeta noastră a fost luată cu asalt de extratereștri

  1. Mai, oricum cred ca ar fi risipa de spatiu sa fim singurii in intreg universul infnit, asa ca da, cred in anumte forme de viata existente pe alte planete si ar fi culmea sa fim noi cele mai inteligente din ele 🙂

Puteți lăsa comentarii prin email, Facebook, Twitter ori WordPress