Moda testată în 5 situații altfel + Participă la concurs!

moda testata

De când nu ai mai jucat „adevăr sau provocare”? Dacă de mult, află că e timpul pentru provocarea din care te poți alege cu o mașină Fiat 500. În joc mai sunt și premii garantate, dar și vouchere Answear. Așa că dacă moda te pasionează, e timpul să strigi: #WeAreTheAnswear! Și să câștigi!

Dar până să-ți spun mai multe despre asta, vreau să-ți prezint 5 moduri prin care unele piese vestimentare pot fi utilizate altfel decât în mod obișnuit.

1. Papion în loc de fundă pentru cadou

papion answear

Ocazii pentru a oferi cadouri se tot ivesc. Dar dacă ești anti-talent la împachetat, poți încerca să prinzi cadoul cu papionul partenerului. Mai ales dacă ai luat ceva frumos tocmai pentru el. Nici nu contează că e un papion mai vechi, aspectul primează și nu cred că vei da greș cu asta.

2. Săculeț din eșarfă, legat cu șnur/șiret

Rămânem tot în sfera cadourilor. De această dată, pentru femei. Aici poți improviza un săculeț dintr-o eșarfă înnodată din cele patru colțuri, aduse într-un singur punct. Sau prin răsucire, depinde de eșarfă. Dacă e prea mare, o poți face dublă, apoi s-o legi. Iar pentru un plus de efect, poți prinde de ea un șnur, sau chiar un șiret. Înăuntru, vezi tu ce pui. Poate niște praline de ciocolată și gata cadoul.

3. Moda cu top din fular

top din fular

După punctul 1, presupunând că atât de mult i-a plăcut iubitului cadoul, ai rămas la el peste noapte. Însă dimineața a venit, tu trebuie să pleci și surpriză: bluza ta e pătată cu ciocolată și miroase a șampanie. Ce faci? Nimic mai simplu: dai iama în șifonierul bărbatului. Cum toate cămășile lui sunt prea mari pentru tine, poți lua un fular. Astfel te învelești cu fularul său și reușești rapid să creezi un top șic. Dacă purtai fular când ai ajuns la el, îl poți folosi direct pe al tău. Acum ești gata de plecare.

4. Geantă din bluză

geanta din bluza

Te afli pe stradă, ai lucruri de cărat și geanta obișnuită e deja neîncăpătoare? Dă bluza jos, – dacă ai tricou pe sub ea, desigur. – Geaca poți s-o îmbraci înapoi dacă ți-e frig. Cât despre bluză, se întoarce pe partea cealaltă și se înnoadă în partea de jos. Sau se prinde cu un elastic pentru păr, dacă bluza e groasă și nu-i poți face nod. După asta, se dă bluza pe față, nodul obținut rămânând înăuntru. Mânecile se înnoadă și ele una de alta, exact deasupra de locul gol rămas, și astfel obținem o geantă improvizată

5. Blugi + bretele sutien = geantă-blugi/rucsac

geanta blug

Tot pentru a face rost de o geantă, – de cărat pisici, spre exemplu, – sunt buni și blugii. Plus niște bretele de la sutien (dacă altele n-ai). Și la fel ca în cazul bluzei, se face câte un nod, pentru fiecare picior al pantalonului în parte. Îi îndoi puțin mai înăuntru, apoi le pui bretele și îi poți purta pe spate ca pe rucsac. Ori pe umăr, în loc de geantă.

Alte idei despre cum să testezi moda sunt și în filmulețul de față:

Acestea fiind spuse, sper că ți-a plăcut articolul meu. Aici găsești provocarea Answear de care vorbeam la început. Răspunde challenge-ului și joacă-te cu moda!

Inspiră-te după ideile și clip-ul de mai sus. Fă poză sau filmare și încărcă în social media adăugând hashtagul menționat. Și nu uita de premiile garantate! Dar mai multe detalii afli accesând linkul. Multă baftă!

Articol scris pentru SuperBlog 2017 – proba 15

20 thoughts on “Moda testată în 5 situații altfel + Participă la concurs!

  1. Ce creativa esti…chiar nu ma gandeam la aceste idei, super chiar. Imi place atat de mult ideea cu geanta din bluza, e bine de stiut daca ai nevoie de o geanta mai mare :))))

Puteți lăsa comentarii prin email, Facebook, Twitter ori WordPress