La tine, Brașov, vreau să vin! Nu cu bicicleta, dar tot pe roți

la tine vin

Poiana Brașov… Vai! Motoarele de căutare îmi oferă multe rezultate. Cum să aleg din atâtea variante să vin la tine, Brașov? Cum?! Când toate sunt una mai atrăgătoare ca alta.

Gata! Știu! Aleg un salon evenimente Poiana Brașov la întâmplare. De fapt nu, stai! Îți amintești că am vorbit într-un articol trecut despre un hotel din zonă? Acela despre care ziceam că as vrea să-l vizitez iarna. Mai știi?

Cel pentru care aș risca un rostogol pe scări ca să ajung sus…?! În fine, citești tu postarea și afli despre ce zic. Acum îmi stă mintea. Nu în loc, ci în altă parte.

Mă gândesc la un eveniment cu totul altfel. Și că tot mi-am amintit de Hotel Royal, m-am mai uitat puțin prin oferta culinară. Așa am aflat că au meniuri variate. Da! Exact ce-mi trebuie.

La tine vin, Brașov, florile sunt pregătite?

florile

Îmi doresc să meargă totul ca pe roate. Așa că mă întreb: ce ar fi mai plăcut dacă nu o aniversare departe de casă? Chiar acolo, în Poiană. Să combin două dorințe deodată.

Știu, ai putea să spui că o nuntă ar fi mai wow. Și poate ai avea dreptate. Ar fi ceva spectaculos să vezi doi oameni cum se nenorocesc. Mai ales când nu la tine se întâmplă, nu? Știi cum se zice: „Pleacă nunta, rămâne mireasa și vai de ea o fi”. Dar hai că glumesc. Mai bine mă întorc la ideea de salon evenimente Brașov și îți spun ce mi-aș dori de ziua mea.

În primul rând, aș vrea toți prietenii aproape. Maxim 90 de persoane. Că atâtea locuri sunt disponibile pentru cazare la hotel. După chef, poate vrem să și dormim, nu să plecăm obosiți pe drum.

Apoi, aș vrea fum. Ca la nuntă. Ce dacă nu e? Fum să fie măcar. Și bineînțeles muzică bună. Echipament am văzut că au ei acolo, deci e ok aici. Toate gusturile ar fi acoperite.

Dacă tot am ajuns la gust, să revenim puțin la mâncare. Știu că nu pot obliga oamenii să se înfrupte din alegerile mele. Însă eu, aș vrea neapărat un meniu vegan. Pentru restul aș lăsa bucate standard, după dorințele oamenilor.

Cum nu prea am prieteni care consumă alcool, ar fi de-ajuns ca doar băuturile din ofertă să curgă la mese. Iar pentru cei care ar veni însoțiți și de copii, locurile destinate pentru joaca picilor ar pica la țanc.

Ce mai, ar ieși o petrecere pe cinste!

salon evenimente brasov

Și poate am vizita și zona apoi, înainte de plecare. Numai peisajul merită toți banii, dar-mai celelalte. Așa că nu mai caut. Dacă mă hotărăsc vreodată să-mi împlinesc anii în Brașov, pot avea liniștită în vedere această locație. Cu tot cu scările ei provocatoare de senzații pur românești. Însă nu-i nimic, scaunul meu rezistă. Vom vedea dacă și coafura, când o fi cazul să testez terenul.

Acestea fiind spuse, iar mi-am înșirat unele dorințe aici. Și era să și uit să întreb: Tu când te măriți? Dar o rochie de zăpadă nu vrei? Nu prea vrei nuntă iarna, este? Atunci poate petrecerea burlăcițelor? Ei, știi ce?! Nici nu contează! Orice ar fi, cheamă-mă și voi veni. La tine. Cu tine… La Brașov să fie! Parol.

Articol scris pentru SuperBlog 2017 – proba 21

17 thoughts on “La tine, Brașov, vreau să vin! Nu cu bicicleta, dar tot pe roți

Puteți lăsa comentarii prin email, Facebook, Twitter ori WordPress