Voiam casa mea. Măcar casa de marcat, dacă nu altceva

voiam casa mea

Știți cum se numesc oamenii cu multe idei? Exact, nu-mi spuneți, nu vreau să știu. Mai ales că eu aveam una și fixă. Voiam casa mea. Dar nu orice casă, ci casa de marcat a magazinului visurilor mele. Căci îmi doream afacere.

Bine, în copilărie mi-ar fi plăcut să ajung vânzătoare și nu ar fi fost rău să împlinesc visul, mă gândeam. Doar că nu mereu se potrivesc planurile cu materializarea lor.

Iar acum, când am răsfoit printre aceste case de marcat datecs, mi-am amintit. Și m-am gândit din nou cât de fain ar fi arătat una pe tejgheaua mea. Însă cum nu cred că-mi voi mai face magazin, măcar să dau de știre celor care caută echipament accesibil pentru afacerea lor.

Așa că m-am uitat cu jind printre casele de marcat prezentate pe site și mi-am făcut alte planuri irealizabile mie. Deși un business se află parcă tot mai departe, cel puțin în forma asta, casa îmi face în continuare cu ochiul.

Partea bună e că se pretează cam oricărui tip de comerț: de la saloane de înfrumusețare, restaurante, baruri, farmacii, unități comerciale, sau magazine diverse. Și conectarea se poate efectua cu ușurință, fie direct prin PC, fie prin Bluetooth, iPad, iPhone, android etc.

În funcție de casa de marcat aleasă, variază, firește, și prețul și opțiunile modelului respectiv. Deși nici chiar cea mai scumpă variantă nu pare prea costisitoare, având în vedere că poate fi conectată de la o distanță de 7 m cu ajutorul telefonului mobil.

Așadar, nu gândeam rău când voiam casa mea. Măcar așa aveam și eu o casă. Hai că glumesc, am una, deși ea nu marchează decât alte visuri. Împlinite sau nu, vom vedea. Până atunci, caut să văd ce aș putea vinde și poate-mi mai vin alte idei de afaceri pe parcurs.

10 thoughts on “Voiam casa mea. Măcar casa de marcat, dacă nu altceva

  1. Niciodată nu se știe, un vis poate deveni realitate daca ne dorim suficient de mult si lucram pentru indeplinirea lui.

Puteți lăsa comentarii prin email, Facebook, Twitter ori WordPress