Super-Blog – o finală, o diplomă și două cadouri

Super-Blog

A trecut. S-a dus și toamna lui 2017 cu tot cu Super-Blog. Și după o perioadă de foc, în care am avut teme și termene limită, pot spune că-mi lipsesc. Îmi lipsesc eu mie, în primul rând, cea cu articole scrise la timp.

Competiția înseamnă disciplină și m-am adaptat ușor la asta. Greul a urmat abia apoi, când trebuia să găsesc din nou subiecte, iar inspirația… ia-o de unde nu-i. Probabil mi-a rămas la gală, aceea la care nu am reușit să ajung, din păcate. Decât prin vis.

Am intrat în concurs cu gândul spre întâlnirea cu oamenii veseli, însă când să fie… n-a mai fost. Nu pentru mine, deși i-am urmărit din umbra online-ului. Și m-am bucurat să-mi aud numele printre finaliști, un alt țel fiind acesta: să ajung printre primii 50. Și am ajuns puțin mai sus de atât.

Recunosc, totuși, că voiam mai mult decât poziția 44 în clasament. Dar mă consolez cu gândul că pentru prima participare am ajuns destul de departe. Plus că am obținut o diplomă, un cadou Gerovital (pe care nu știu dacă-l voi folosi…) și cărți de la RAO. Sunt happy, deci, și vreau să mulțumesc pentru daruri și experiență tuturor celor implicați.

Mă bucur că am luat parte la școala Super-Blog în 2017 și că i-am trecut testele cu bine. Au fost, desigur, ceva nemulțumiri cu privire la note. Dar în final, cine le mai ține minte? Acum nu aș mai schimba nimic. Nu am timp de supărări. În schimb, am locuri deschise pentru noi prietenii. Așa că-mi rămâne bucuria că am cunoscut sau citit oameni prietenoși, amuzanți și creativi de la care mai pot învăța câte ceva.

De-acum aștept primăvara, căci de frig m-am săturat și acuși se vine iar cu SuperBlog-ul. Care trebuie să mă găsească pregătită, în caz că voi mai vrea emoții…

16 thoughts on “Super-Blog – o finală, o diplomă și două cadouri

  1. E o experiență interesantă care te obligă să te mobilizezi indiferent de ce program ai. Pe mine nu m-a tentat să mă înscriu, poate altă dată.
    Felicitări și multă baftă și inspirație data viitoare.

  2. Am participat si eu in primul an in care a avut loc SuperBlogul si mi-a placut foarte mult experienta, m-a disciplinat, dar nu as mai repeta-o pentru ca nu mai am rabdarea si entuziasmul de atunci.

  3. Felicitari! Este o expeienta interesanta, am participat si eu o data, dar mi se pare obositor, ritmul prea alert, nu ma impac cu deadline-urile astea. In doua zile abia imi venea inspiratia 😀 a treia zi sanatatea mea subreda facea figuri, bla, bla . Acum mi s-au parut si teme mai grele, la unele chiar habar n-as fi avut ce sa scriu. Punctajul a fost multumitor, majoritatea peste 90 pct. Te sfatuiesc sa continui, iti aduce beneficii si asupra blogului. Nu ma pricep dar, presupun.

  4. Articolul tău m-a făcut să îmi pară rău că am renunțat la competiție chiar după început din cauza temerilor și a frici de eșec, dar, noul an mi-a adus curaj, curaj cu care voi intra din nou în competiție, până la final de această dată!

Puteți lăsa comentarii prin email, Facebook, Twitter ori WordPress