Film inspirat din fapte reale – inspiră, expiră și vizionează!

film inspirat din fapte reale

Anul 2017 a fost cel în care un alt film inspirat din fapte reale și-a făcut apariția. Eu tocmai l-am văzut online și pot spune că într-adevăr am avut ce vedea. (Mulțumesc, Evelyn, pentru recomandare). Am primit o doză în plus de speranță, optimism și bucurie.

„Breathe”, căci așa se numește pelicula, ne învăță, ne reamintește lecția prieteniei, iubirii și loialității, dincolo de orice fel de circumstanțe. Ne arată că orice este posibil când îți pasă! Și că atunci când un lucru este făcut din iubire, el nicidecum nu este considerat un sacrificiu.

Cu acest film mi-am amintit că nu e de-ajuns să supraviețuim și că mai important de atât este să trăim! Iar dacă vă gândiți că povestea e reală și mai ales din timpurile în care oamenii erau și mai puțin obișnuiți cu astfel de cazuri… Sigur întâmplările și cum au reușit protagoniștii să aducă totul la normal și să mai și ajute pe alții, vă va da și vouă de gândit. În caz că veți urmări filmul, desigur.

Personal, consider că astfel de întâmplări trebuie cât mai mult promovate. Într-o lume tot mai superficială parcă, avem nevoie de astfel de exemple de normalitate. Căci a iubi cu tot sufletul este ceva normal, în ciuda valorilor răsturnate.

Despre acțiune nu vreau să spun nimic pentru a nu strica surpriza, însă voi lăsa un trailer pentru a vă face totuși o idee. Asta fiindcă știu că sunteți curioși, dar vă e și lene să căutați singuri. Apoi, ca de fiecare dată, vreau părerile voastre în comentarii.

Pot spune că finalul m-a întristat puțin, dar dacă vreți să vedeți un film inspirat din fapte reale, pe acesta vi-l recomand cu tot dragul. Vizionare plăcută!

PS: Ce înseamnă dizabilitatea la noi? În opinia mea: incapacitatea oamenilor de a înțelege diferențele… doar atât.

17 thoughts on “Film inspirat din fapte reale – inspiră, expiră și vizionează!

  1. Am vazut acum trailer-ul, abia astept sa vad filmul. Multumim pentru recomandare, parca tot mai greu gasim un film bun.

  2. Il am si eu trecut in bookmarks, am mai gasit pe undeva recomandarea, dar inca nu am apucat sa il vad. Acum, mi-a trezit interesul mai mult si cu siguranta zilele astea il voi viziona

Puteți lăsa comentarii prin email, Facebook, Twitter ori WordPress