Fashion is here! Pentru că și în 2018 trebuie să fim cool

fashion

Dincolo de englezismele pe care cred că știți că nu le prea folosesc, doamna fashion chiar e aici. Moda, dragă, nu se demodează niciodată. Mereu va fi ceva la modă sau va reveni.

Dar nu acesta este subiectul discuției de azi, ci rochiile. Pe ele vreau să mă axez acum, pentru că simt eu că vara asta ne-ar sta bine și cu rochii. Bine, cu rochii doamnelor, în schimb domnilor… vedeți aici mai mult cu ce, dacă vă interesează. Eu revin la ale mele.

Știu că în articolul trecut legat de hăinuțe ziceam că salopetele sunt preferatele mele, dar nici de rochii nu m-aș dezice, după cum știți. Mai ales de când am văzut minunățiile pe care vreau să le prezint.

Prima rochie care îmi place mie foarte mult este una stil retro și m-a atras la ea atât culoarea cât și felul de a se așeza pe corp. Mi se pare deosebită pentru o ocazie specială și nu numai. Vouă vă place prima mea alegere?

dresslily

Dacă nu v-a plăcut cu ce am început, poate această rochie de cocktail vi se va părea mai interesantă. Albul și negrul fiind mereu o combinație potrivită în orice context. Cu negru slăbim, cu alb ne luminăm la față, hehe. Iat-o!

fashion

Cred că v-am stârnit puțin curiozitatea acum. Dar puțintică răbdare. Vă mai arăt una, mai vintage așa, iar apoi vă spun și unde le găsiți. Pe acestea și multe altele, desigur.

Așadar, ultima, dar nu cea din urmă rochie fashion ce-mi defilează podiumul blogului este aceasta:

rochie vintage

Cum ziceam, vintage, dar nu învechită. – nu-nu! Și dacă tot vreți să știți unde găsiți așa ceva, fiindcă sunt sigură că există destule doritoare, dresslily este răspunsul căutat. Eu pe acolo mi-am plimbat azi privirea și mi-am mai așezat câteva pofte în cui. Momentan, adică. Apoi scot eu poftele și pun hăinuțele în loc. 🙂

10 thoughts on “Fashion is here! Pentru că și în 2018 trebuie să fim cool

  1. Imi plac tare mult rochiile. Am in garderoba mea cateva care mai de care mai frumoase. Sa stii ca rochiile vintage sunt in topul preferintelor mele

Puteți lăsa comentarii prin email, Facebook, Twitter ori WordPress