Plus size și ce? Nu mărimea contează, ci stilul

Plus size

Văd roșu în fața ochilor! Mă îndrăgostesc și vreau să cumpăr, dar îmi dau repede seama că această rochie din două piese s-ar putea să nu fie tocmai pentru mine. Și nu neapărat că scrie plus size la descriere, căci vorba aia, nici eu nu sunt vreo slăbuță, ci mai degrabă din cauză că eu nu prea obișnuiesc să mă îmbrac așa. Cu toate că atât de mult îmi place cum arată… uite! Ce-ți trebuie more?

Așa-i că e faină tare această rochie din două piese? No, de asta m-am gândit să o arăt lumii, măcar aici dacă tot nu o pot avea. Și mai ales am vrut să vezi, deși cred că știai, că și cu plus size poți arăta bine. Chiar foarte bine!

Mai demult scriam p-aici un articol în care ziceam că nu haina îl face pe om. Și încă mai cred asta, dar văzând pe Rosegal și pe alte site-uri cât de mișto sunt unele țoale, pot spune că și cu ce te îmbraci contează. Indiferent de mărimea pe care o porți. Iar cum te îmbraci poate spune multe despre tine, despre starea și aspirațiile tale.

Spre exemplu, genul meu e unul casual spre sport așa, dar când vreau să mă simt mai specială puțin și ocazia mi-o permite, aleg cu drag o ținută elegantă. Și de multe ori constat că starea mea e alta, de parcă aș fi altă persoană atunci. Iar cu toate că de obicei nu agreez schimbările, trebuie să recunosc că uneori sunt bune. Fie ele permanente sau nu.

Așadar, eu consider că plus size ori slim, mărimea nu contează când vrei cu adevărat să te simți bine în haina ta! În plus, rochia sau ce alegi să porți, trebuie să te pună în valoare mai mult. Nicidecum să te ascundă… deci, ce alegi azi? 🙂

9 thoughts on “Plus size și ce? Nu mărimea contează, ci stilul

  1. Nu trebuie niciodata sa te simti jenat de corpul tau, nu el conteaza. Eu ma simt cel mai bine in hainele confortabile si aleg sa le port mai mereu.

  2. E draguta rochia si are si culori vivante, dar n-as alege niciodata marime mare pentru ca nu m-as mai vedea din ea. Poate te-ai gandit la varianta s-o modifici si atunci se schimba treaba si-s de acord cu tine.

  3. Evident ca nu conteaza marimea. Important este sa te simti bine in pielea ta si sa porti acele haine care te reprezinta. Niciodata nu am considerat o rusine sa cumperi haine XXL

Puteți lăsa comentarii prin email, Facebook, Twitter ori WordPress