Compania de internet mi-a dat palpitații. A mai pățit cineva?

Compania de internet

Măi, ce „norocoși” suntem noi, ăștia cu bloguri: putem povesti orice, oricând aici. Nu e fain? Ei, era să nu fie. Cel puțin azi, când compania de internet mi-a dat palpitații.

Deschid frumos laptopul, dau clic pe browser și surpriză: „Acest site nu poate fi accesat” etc. Mă uit la conexiune, zbang! Picată. Mi se deschide o pagină unde sunt informată că serviciul a fost sistat pe motiv de neplată. Say whaaat?!

Adică, hey, pe august am plătit. Pentru septembrie, într-adevăr, nu am apucat, dar nu e gata luna… Curios e că pe factura trimisă se specificau ambele luni neplătite. Altă culme, de ce nu au oprit și cablul TV, în condițiile în care am două servicii de la aceeași companie. Dar mai bine tac. Să nu le dau idei.

Iau factura fizică, – achitată, da? – și altă surpriză! Constat că am plătit factura altcuiva. Da, abia acum mi-a dat prin cap să verific și numele și adresa de pe factură… Deh, dacă încă mă complic cu Poșta… să-mi fie învățătură de minte!

Acum trebuie să achit două luni și să scap cumva de rușinea de rău platnic. E tare neplăcut sentimentul, nu am lăsat niciodată datorii pe undeva. Dar poate am totuși o scuză. M-am mutat, casă nouă, poștaș neobișnuit cu adresa… bine, clar că și neatenția mea. Iar cum orice greșeală se plătește, plătesc și eu acum. Fie că am scuze, fie că nu.

Frumos început de săptămână, ce să zic… Voi ați pățit vreodată așa ceva? Mie compania de internet mi-a dat palpitații azi, dar mă bucur că mi-au lăsat măcar TV-ul. – Băieți de treabă.

Sper să nu mai treacă nimeni prin asta și să mă reconecteze odată! Alo! NextGen… „mă aude cineva? Mi-a fost dor de…” internet! Vreau internetul înapoi și promit că nu mai fac. Ok? :)))

15 thoughts on “Compania de internet mi-a dat palpitații. A mai pățit cineva?

  1. Mama mea a patit ceva de genul dar la energia electrica. A fost o greseala a bancii, facusera plata gresit. Dumnezeu a indemnat-o sa se duca la CEZ sa vada ea de ce plateste asa de mult( asta e alta poveste) iar doamna de acolo o anunta ca este propusa pentru debransare. Iti dai seama ce iesea daca apucau sa o debranseze???

  2. 😀 Eheee! Eu voiam sa platesc netul o luna, tipa de la ghiseu, imi spune: Nu vreti sa platiti pe doua, azi!? Scutiti drumul saptamana viitoare! Eu ii dau banii pe doua luni (m-am gandit eu ca avea dreptate gagica si eram oarecum pe plus, cred), iau chitanta, o pun in portofel, salut…Iar cand ajung acasa vad ca pe factura e trecuta plata pe O LUNĂ!!! N-a vrut sa recunoasca nici in ruptul capului ca a primit banii pe două luni. Norocul meu a fost ca s-a vazut pe camera totul. 😀

  3. Asta nu mi s-a întâmplat dar sunt multe alte situații care ne lasă ”pe dinafară”.
    Așa e când se știu puternici.
    Bine că ai rezolvat, dar banii pe factura celuilalt ți i-ai recuperat?

Puteți lăsa comentarii prin email, Facebook, Twitter ori WordPress