Rochii ieftine sau scumpe, tu cum te îmbraci de obicei?

rochii

Dacă nu demult vorbeam despre rochii mărimi mari, plus size, astăzi mă gândeam să rămânem tot în zona fashion și să îți arăt câteva rochii elegante, rochii de seară, care-mi cam fac ochi dulci de când le-am zărit. Și nu-ți face griji, nu sunt inaccesibile ca preț, ci din contră. Doar știm că o rochie de ocazie nu numai că trebuie să fie elegantă și să fure priviri, ci ne dorim să ne mai rămână și bani după achiziție.

Așa cum îmi plac mie rochiile – atrăgătoare și nu prea scumpe

Nu știu dacă ți-am mai spus asta, dar eu prefer să cumpăr mai multe haine de o anumită sumă decât să dau aceiași bani pe un singur obiect vestimentar. Mai ales dacă e unul pe care îl port o dată, de două – poate trei – ori, la anumite evenimente.

Așa că site-ul acesta, când vine vorba despre rochii de seară ieftine, sau chiar de rochii vaporoase – cu toate că nu mai e cazul, că na, toamna și-a făcut deja prezența, – pare a fi tocmai ce trebuie. Deși, rochiile vaporoase se pot purta și când e mai rece afară, dacă acestea sunt lungi și modelul chiar te-a cucerit. Cum poate fi acesta, de pildă:

rochii-de-ocazie

Broderia din bumbac și voalul transformă rochia în una potrivită unei prințese îndrăgostite de dans. Așa mă duce cu gândul această imagine și cred că mi-ar plăcea s-o îmbrac la o nuntă cu fast.

Bine, dacă era încă vară, probabil alegerea mea ar fi fost aceasta:

rochie-baby-doll

De ce? Pentru că îmi plac aceste rochii baby doll, iar roșu este printre culorile mele favorite. Dantela e drăguță, broderia la fel… cu paietele nu mă împac eu foarte bine, dar nici nu mă deranjează prea mult. Așa că per ansamblu, rochia ar putea fi în preferințele mele vestimentare. Acum aș mai avea doar să găsesc ocazia potrivită de a o purta. Și poate nici nu mai aștept până la vară, dacă se ivește ceva curând.

Bani puțini, rochii frumoase

Spre final, vreau să-ți spun că și cu bani puțini putem găsi rochii frumoase. De data aceasta, site-ul rochii-ocazie.eu mi-a atras atenția în acest sens. Însă pe internet și nu numai, găsim o grămadă de magazine ce oferă produse bune la prețuri avantajoase. Din punctul meu de vedere, nu trebuie să cheltuim averi pentru a arăta bine, ci trebuie să avem bun-gust. Nu suma contează, ci omul, în primul rând. Și apoi haina cum e potrivită omului și momentului în cauză. Dar cel mai important decât orice, ar fi să te simți bine în pielea ta. Așa cum ești, ești bine!

Hainele sunt necesare trupului, însă ele vin și ca o completare a stării de bine care ar trebui să fie deja acolo, în noi.

Rochii de seară, de zi, ieftine sau scumpe, nu contează! Important e ca tu să te simți bine în obiectele vestimentare pe care alegi să le porți o dată sau chiar de mai multe ori. Pentru că, ghici ce, hainele nu sunt de unică folosință. Nici chiar cele de ocazie. Nici chiar în era Instagramului unde se cer mereu poze noi. Iar mie mi-a luat ceva timp să înțeleg asta. Însă poate vom discuta mai mult pe acest subiect într-un articol viitor. Acum te las cu bine și aștept opiniile tale în secțiunea de comentarii. Mersi. Byeee…!

10 thoughts on “Rochii ieftine sau scumpe, tu cum te îmbraci de obicei?

  1. Ma imbrac sa-mi vina bine si sa-mi placa si …. sa ma tina punga, iar daca cauti, gasesti, ca in cazul de fata. Mi-am gasit si eu pe Rosegal pus size, ieftina si frumoasa si mai ales…. sa imi vina bine.

  2. In ultimii ani devenisem un puc snoaba si ma orientam mai mult spre rochii scumpute, asociind pretul cu calitatea ridicata a acestora. Insa de ceva timp am inceput sa caut cu atentie printre rochiile mai accesibile si am gasit unele cu un material foarte ok la bani putini. 😁

  3. E greu de spus ce inseamna ieftin si scump, fiecare intelege acest concept diferit raportandu-se la el. Cred ca daca ceva este ieftin nu trebuie sa ai mari asteptari, asa ca prefer sa dau ceva bani in plus.

Puteți lăsa comentarii prin email, Facebook, Twitter ori WordPress