Surprizele plac oricui. Mai puțin femeilor nepregătite

Surprizele

Scriam acum ceva timp că dacă vrei să faci o surpriză cuiva, ar trebui să taci și s-o faci. Căci altfel o strici. Ei bine, se știe deja că nu e ușor cu femeile. Nouă nu ne plac surprizele!

Adică ne plac, dar nu cele care ne iau pe nepregătite.

Asta nu înseamnă să anunți dinainte. Îmi mențin încă părerea de aici. Doar că, de vrei să iasă totul bine, trebuie să știi cum să procedezi.

O femeie, cel mai bine se simte când este aranjată. Când îi stă bine părul, când e proaspăt epilată etc.

Și da, mereu trebuie să ne îngrijim. Dar sunt zile și zile.

Exact într-una din acele zile surprizele nu ne-ar încânta. Nu ele în sine, ci faptul că nu s-au aliniat planetele astfel încât totul să se potrivească. Sau măcar să se nimerească în vreun fel. Știi ce zic?

Și nu, o femeie nu se aranjează pentru alții.

Nici măcar pentru tine. Ci pentru ea. Pentru propria stare de bine. Iar atunci când nu îi reușește acest lucru, cu siguranță nu apreciază nici surpriza, nici vizita inopinată a cuiva.

Poate are locuința mai puțin ordonată. Sau părul ciufulit și nu a reușit să se penseze. Nu cred că vrei să o surprinzi… neplăcut.

Cu toate că pe tine nu te-ar deranja, poate. Însă pe ea, sigur da!

Surprizele plac oricui. Dar femeilor, doar dacă le găsesc în starea și forma potrivită.

Pentru asta, ori anunți oarecum că vii, ori ai putea găsi un ajutor. Eventual, tot feminin. Care să o îndrume cumva dinainte.

Nu să-i spună, evident. Doar să „pregătească terenul”.

Altfel, dacă apari pe neașteptate și, mai ales, pe nepregătite, în fața ușii ei, hm… S-ar putea ca de o surpriză să ai parte chiar tu. Și nu în sens pozitiv.

Eu ți-am zis…!

Puteți lăsa comentarii prin email, Facebook, Twitter ori WordPress