Invidia îmbogățește! Cine n-are hateri, să-și cumpere

invidia

În timp, lucrurile s-au răsturnat. Valorile au alte valori de-acum. Mai mereu am considerat că orice rău e spre un bine. Și se pare că am avut dreptate. Doare, dar place, cum ar veni. Cum adică ce? Invidia. Altora. Desigur.

Ha! Nu credeam să o spun vreodată, dar pare-se că da: invidia îmbogățește 

Nu pe mine, desigur, eu nu știu să atrag numărul de hate-uri necesar. Dar dacă ne uităm puțin în online, haterii sunt cei mai mari fani.

Paradoxal, prietenii care umplu și frigiderul și buzunarul influencerului invidiat și blamat pentru diverse. 

Cu cât oferă timp, vizualizări și comentarii cuiva, cu atât contul respectiv devine mai vizibil și mai prosper. 

Care va-să-zică, nici prietenii nu mai sunt ce-au fost, dar nici dușmanii. Îți poartă grija, îți poartă pică și aduc plus valoare brandului tău. Ce-ai putea dori mai mult?

Pe cât crește invidia, pe atât ar putea crește și buzunarul tău

Nu mai spun ce bucuros ar fi tac-tu să știe că nu-i mai lucrează progenitura la buzunar.

Tot ce ai nevoie este să știi cum să atragi invidioșii. Haterii de serviciu. Știi tu, oamenii aceia care n-au ce face cu viața lor și caută nod în papură tuturor.

Da, da, fix aceiași care și-ar dori să fie ca tine, dar nu sunt. Ăia care te admiră invers, fără intenție, ci cu direcție. Secret Santa, dar pe heităreală.

Dacă ești influencer și ai mulți contributori sub acoperire, succesul este la o postare distanță

Eu zic să nu te (mai) plângi și să transformi dezavantajul în avantaj financiar. Și dacă tot ai reușit asta, poate mă înveți și pe mine cum se face, cum să-i strâng. Dar, mai ales, cum să-i țin „mereu aproape”, ca celebrul post TV căruia nu-i facem reclamă gratis, evident.

Cu admiratorii m-am prins deja că nu faci treabă. Ei n-au nici rea intenție, nici bună, căci nu reacționează nicicum la ce postezi. Te lasă-n voia ta, să aberezi pân’ n-oi mai putea.

Bine, tind să cred că nici de-ăia n-am cine știe ce, iar dacă sunt câțiva, se ascund atât de bine, că nicio reacție nu lasă-n public, la vedere. 

Sigur greșesc eu pe undeva, rămâne să aflu care-i treaba. Adică, sper, măcar, că deslușesc misterul.

Apropo, sunt eu singura care se plânge că nu are fani activi? Nu chiar mă plâng, fie vorba ‘ntre noi, că nici n-am depus vreun efort de care să-mi pară prea rău, dar totuși… unde sunt fanii mei, haterii mei? Eu de ce n-am? Să vină toți virtualii! 

Mda, invidia îmbogățește… dar n-am. Nici invidie, nici invidioși. Cum, oare, să fac rost? Cineva? Oricine?! Nimeni nimic? Ok..

Puteți lăsa comentarii prin email, Facebook, Twitter ori WordPress