Sub Toc

Despre mine nu sunt foarte multe de spus, sau, cel puțin, nu aici neapărat. Pot spune, totuși, că în timp ce unii pun totul sub lupă, iar alții aleg, poate, să ascundă lucruri sub preș, eu doar vreau să pun gânduri sub toc. Și asta nu pentru a călca pe cineva pe coadă și nici pentru a avea lumea la picioare, ci pentru a vă face cunoscut ce simt, ce cred și chiar ce recomand sau nu.

Cu alte cuvinte, Sub Toc nu înseamnă doar un pantof ce poate înălța o femeie. Și sigur nu reprezintă un prag de netrecut spre visuri împlinite. Mai degrabă este vorba despre un toc de scris al unui suflet sensibil… Sau, în anumite situații, despre o unealtă potrivită pentru a scoate la iveală o altă față a caracterului uman. Și nu numai.

Așadar, subtoc.ro este un blog generalist unde se pot găsi postări despre filme, cărți, modă, îngrijire și frumusețe, rețete, dar și poezii proprii. Plus multe altele (printre care și anumite lucruri mai personale, normal!) și unde oricine cred că se poate regăsi măcar în ceva din tot ce scriu și aleg să împărtășesc în acest spațiu virtual.

Iar dacă vă place, vă invit să vă abonați și să creăm o mare și frumoasă comunitate unde să putem face schimb de informații, păreri și multe zâmbete. Pentru că eu asta îmi doresc: prietenie și voie-bună!

Așa că vă aștept cu drag pe toți, fără nici un fel de discriminări legate de sex sau altele. Fiindcă acesta nu se dorește a fi un loc exclusiv pentru femei.

Cine știe, poate aici este singurul loc unde cuvântul „sub” nu înseamnă inferior nimănui și nici aerele de superioritate nu sunt lăudate/acceptate.

În schimb, cam orice idee, ori propunere de colaborare chiar, își poate găsi un loc nu numai sub soare ci și sub toc. Doar aproape orice se poate pune sub peniță… Însă pentru a stabili mai multe detalii, aștept un semn prin pagina de contact.

PS: Când spun „aproape orice” înseamnă că voi evita să scriu despre: rețete obișnuite/tradiționale (cu ouă, lactate, carne), articole din pene, piele și blană naturală, produse testate pe animale, jocuri de noroc sau conținut cu caracter sexual explicit.

Puteți lăsa comentarii prin email, Facebook, Twitter ori WordPress