Sub Toc

Despre mine nu sunt foarte multe de spus, sau cel puțin nu aici neapărat, însă pot spune totuși că în timp ce unii pun totul sub lupă, iar alții aleg, poate, să ascundă lucruri sub preș, eu doar vreau să pun gânduri sub toc. Și asta nu pentru a călca pe cineva pe coadă și nici pentru a avea lumea la picioare, ci pentru a vă face cunoscut ce simt, ce cred și chiar ce recomand sau nu.

Cu alte cuvinte, Sub Toc nu înseamnă doar un pantof ce poate înălța o femeie și sigur nu reprezintă un prag de netrecut spre visuri împlinite, ci mai degrabă este vorba despre un toc de scris al unui suflet sensibil, sau, în anumite situații, despre o unealtă potrivită pentru a scoate la iveală o altă față a caracterului uman și nu numai.

Așadar, subtoc.ro este un blog generalist unde se pot găsi postări despre filme, cărți, modă, îngrijire și frumusețe, rețete, dar și poezii proprii și multe altele (printre care și anumite lucruri mai personale, normal!) și unde oricine cred că se poate regăsi măcar în ceva din tot ce scriu și aleg să împărtășesc în acest spațiu virtual.

Iar dacă vă place aici, vă invit să vă abonați Sub Toc și să creăm astfel o mare și frumoasă comunitate unde să putem face schimb de informații, păreri și multe zâmbete. Pentru că eu asta îmi doresc, prietenie și voie-bună. Așa că vă aștept cu drag pe toți, fără nici un fel de discriminări legate de sex sau altele. Deoarece acesta nu se dorește a fi un loc exclusiv pentru femei.

Și, cine știe, poate aici e singurul loc unde cuvântul „sub” nu înseamnă inferior nimănui și nici aerele de superioritate nu sunt lăudate.

În schimb, orice idee, ori propunere de colaborare chiar, își poate găsi un loc nu doar sub soare ci și sub toc, fiindcă aproape orice se poate pune sub peniță. Însă pentru a stabili detalii, aștept un semn prin pagina de contact.

Puteți lăsa comentarii prin email, Facebook, Twitter, Google+ ori WordPress