Bob – A street cat named Bob – filmul ce mi-a pătruns adânc în suflet

Sunt iubitoare de animale și în special de pisici. Iar când am văzut titlul filmului și imaginea, am zis: ăsta e! Trebuie să văd neapărat – A street cat named Bob – Și se pare că am făcut o alegere bună.

Filmul este încadrat în categoriile: comedie, biografic, dramă și e apărut în 2016.

Acțiunea filmului se învârte în jurul unui om al străzii, dependent de droguri, ce cântă în public pentru a-și câștiga banii de mâncare.

Din păcate acesta este respins de toată lumea și abia reușește să supraviețuiască de pe o zi pe alta. Este convins de un prieten să se drogheze împreună și din cauza unei supradoze ajunge la spital. Din acel moment în viața lui încep să apară schimbările. Însă cea mai neașteptată dintre ele abia dup-aia urmează.

A street cat named Bob – motanul roșcat ce schimbă o viață

James Bowen, omul străzii, încearcă să se lase de droguri și primește exact ajutorul de care avea nevoie. Total surprinzător.

Un motan roșcat intră cu gălăgie în casa și în viața lui James și de atunci totul ia o întorsătură frumoasă în viața acestuia.

Nu se știe cum și de unde și-a făcut motanul apariția, dar cert e că și-a găsit omul. Fiindcă da, așa cum știm, pisicii dețin oamenii și nu invers. Iar acest pisoi nu face excepție de la regulă în privința asta.

În schimb, Bob este deosebit de alte pisici. Și dacă la început omul era personajul principal, pe parcurs devine tot mai clar că pisicul e de fapt în centrul atenției.

Cu ajutorul lui Bob, James reușește să renunțe la droguri și chiar să devină faimos.

Mi-a plăcut mult când James a refuzat să vândă motanul unei cucoane ce-l voia pentru copilul ei și i-a replicat acesteia că i-l dă doar dacă îi dă copilul în schimb.

Apoi s-a întâmplat ceva ce l-a distrus pe James și pe mine m-a făcut să plâng, dar nu vă spun ce. Uitați-vă la film sau citiți cartea, dacă vreți să aflați.

Mi-a plăcut că omul vorbea mereu cu animalul, chiar și în public, și acesta înțelegea tot. O fază amuzantă a fost când Bob voia să prindă un șoarece iar James l-a certat spunându-i că trebuie să mănânce mâncare, nu vecini.

A street cat named Bob este un film ce mi-a dat și mai multă speranță și încredere că se poate trăi frumos, dacă ai sufletul frumos. Chiar și atunci când nu ai nimic, dacă oferi bunătate și iubire, cândva, sigur vei primi înapoi ce dai.

O poveste de viață, unde iubirea și prietenia adevărată vine de unde nici nu te aștepți și pentru totdeauna.

Un film numai bun de privit și simțit cu tot sufletul! Tu l-ai văzut?

15 thoughts on “Bob – A street cat named Bob – filmul ce mi-a pătruns adânc în suflet

  1. Pai daca este un film cu pisici, trebuie sa-l vad! Imi plac tare mult pisicile, chiar mi-am dorit sa am una in casa (cand eram mica). Intre caini si pisici, aleg pisicile. 🙂

  2. Ce dragut, sigur mi-ar placea sa il vad. Cu siguranta il voi cauta si cred ca mi-ar placea sa citesc si cartea desi e mai la indemana filmul

  3. Vai deci ma omoara imaginile. Motanul meu, Simba, tot roscat, e plecat de acasa de… o luna cred. Asa face. Ma astept sa il revad vreo doua saptamani vara asta :)). Anul trecut a lipsit aproape 2 luni…

Puteți lăsa comentarii prin email, Facebook, Twitter ori WordPress