Black Friday trece, reducerile rămân! Shopping online, o variantă comodă

black friday

În 15 Noiembrie 2019, startul Black Friday a fost dat! Prin urmare, mai mult ca oricând, s-a vorbit despre reduceri și achiziții online și offline deopotrivă.

Oferte și campanii au fost atent pregătite de către comercianții de la noi, iar specialiștii au sfătuit potențialii clienți să fie cu băgare de seamă în privința achizițiilor. Să încerce să nu se lase purtați de valul reducerilor, ci să cumpere în mod cumpătat.

Nu de puține ori s-a întâmplat ca în perioada Black Friday un produs să coste prea mult de fapt, ori să nu fie potrivit nevoilor proprii.

Partea bună este că, atunci când Black Friday trece, reducerile rămân

Iar plăcerea shopping-ului online, de asemenea. Fiindcă, nu-i așa?, tuturor ne plac lucrurile noi și cochete. Plus că e mult mai eficient să comandăm acasă lucruri, decât să pierdem timp prețios colindând prin magazine. Cu toate că ne place să facem și asta.

Eu sunt una dintre acele persoane care preferă să facă shopping online, din motive financiare, dar și pentru a evita aglomerația. Sau întrebările vânzătorilor de cum trec pragul spațiului comercial. Și, mai ales, să evit sentimentul de „vină” când mă uit, însă nimic nu mă îmbie să cumpăr.

Așa, online, am tot timpul din lume să jonglez cu produsele. Să le introduc și să le scot din coșul de cumpărături ori de câte ori vreau. Totodată, bineînțeles, să-mi calculez sau recalculez bugetul.

Printr-un simplu click pot pune produsul înapoi fără a mă chinui să caut raftul de unde l-am luat. – Ca în cazul unui magazin fizic. – Și nici nu sunt nevoită să abandonez ceva la casa de marcat, dacă mă răzgândesc.

Când vine vorba despre achiziții mai importante, prefer să văd imagini, să-mi fac o idee despre cum ar da respectivul articol în locuința mea.

De pildă, de curând, am intrat pe biano.ro – magazin de mobilă și decorațiuni – și am văzut că au o gamă largă de produse din care pot să mă inspir.

Personal, m-ar interesa un nou pat și lenjerie pentru el, așa că mă bucur să văd că există reduceri pe sit

Intrând la mobilier, la secțiunea paturi, am observat că aș putea achiziționa unul cu tot cu saltea. În acest fel, reușesc să mă scutesc de alt timp investit separat pentru căutarea unei saltele. Dacă sunt două treburi în una singură, de ce nu?

Acum nu rămâne decât să-mi aleg dimensiunile patului, un model potrivit, căci m-ar interesa să fie ceva mai înalt decât patul pe care dorm acum și gata! Mă înnoiesc cu sau fără să profit neapărat de o zi anume pentru reduceri.

Cu alte cuvinte, Black Friday sau nu, important e să studiem ofertele, promoțiile și să știm să profităm de reduceri, mai ales că bucuria asta e atât de simplu de accesat. Iar scump nu înseamnă mereu mai bun, părerea mea.

5 thoughts on “Black Friday trece, reducerile rămân! Shopping online, o variantă comodă

  1. Eu am profitat de reduceri chiar ieri si mi-am cumparat o pereche de blugi de la Sinsay. Si am de gand sa ma reintorc in magazin pentru ca am vazut si alte chestii faine.

  2. Sunt in mijlocul unei renovari si m-am uitat acum si la cei de la biano. Mi se pare super usor cand au produse de la mai multe branduri si pe poti compara pe acealsi site. Recomandarea ta a venit la tanc

  3. Am profitat și eu de reduceri cu o comanda de parfumuri! Și am avut grija sa verific preturile și înainte și după, pentru a ma asigura ca e vorba de o reducere reala!

Puteți lăsa comentarii prin email, Facebook, Twitter ori WordPress