Filmul Alone 2020

Filmul Alone 2020

Filmul Alone, sau în traducere, Psihopatul, începe cu Jessica, personaj principal feminin, care își strânge lucrurile și pleacă în călătoria ce avea să-i schimbe viața. Însă nu cum și-ar fi dorit pare-se, căci multe provocări stau la pândă.

Aceasta, hotărăște să plece singură prin sălbăticie, în încercarea de a trece peste pierderea soțului său. Lucrurile se complică în schimb, când un bărbat misterios o răpește și o ține închisă într-o colibă.

Provocarea Jessicăi constă în lupta pentru supraviețuire în marea pustietate unde se află și căreia trebuie să-i facă față. Iar asta nu doar fizic, ci din multe alte puncte de vedere.

La începutul filmului, nimic spectaculos. O femeie, o mașină cu remorcă plină de lucruri, pe un drum lung, cu peisaje frumoase în jur și clasicul radio auzit pe fundal.

Asta, până la pericolului iminent apărut în față, pe șosea: un vehicul negru al cărui șofer nu permite depășirea. Moment de ușor suspans, în care o coliziune cu tirul din sens opus dă să se producă.

Când situația pare a fi sub control, filmul Alone ne arată cum totul începe să se complice, de fapt.

Seara se lasă și alte surprize apar… Iar de acum, nu doar cu gândurile proprii are eroina noastră de luptat.

Oare cum va depăși Jessica trauma pierderii soțului ei? Dar situația neașteptată?

Discuția cu străinul apărut parcă de nicăieri o face să aibă bănuieli și, cu toate că încearcă să scape încă dinainte, șansele sunt tot mai mici. Conversația avută pare a prevesti ceva rău. Iar de aici un șir de întâmplări dubioase și neprevăzute urmează să aibă loc.

Suspansul începe să-și facă tot mai mult simțită prezența, dar și un soi de enervare și indignare pare să dea târcoale. Atât personajelor, cât și nouă, privitorilor.

Filmul este împărțit în cinci capitole: Drumul, Râul, Ploaia, Noaptea, Poiana.

Pelicula durează cam o oră jumătate, se încadrează în genurile: thriller, dramă și s-a lansat în anul 2020, având IMDb RATING: 6.2/10.

Jessica dă dovadă de mult curaj și determinare, însă nu se știe dacă e de ajuns pentru a ieși învingătoare din lupta pentru supraviețuire. Va reuși ea să scape cu bine din asta? Rămâne de văzut în filmul Alone.

Vizionare plăcută, așadar! 

1 thought on “Filmul Alone 2020

  1. Filmul Alone este unul plin de suspans, cu personaje principale bine conturate și care oferă spectatorului, cea mai bună experiență cinema din acest an! Personajul principal feminin Jessica și-a asumat provocarea de a depăși noua realitate și de a se adapta în cel mai dur mediu. Peregrinajul ei prin sălbăticie și lupta cu dramele pe care le întâmpină, alături de misterul vieții, face din Alone un film neîntrecut, ce merită văzut! O veți lăsa sub fotoliu în fața ecranului!

Puteți lăsa comentarii prin email, Facebook, Twitter ori WordPress