Toate se întorc la un moment dat

Încerc să fiu optimistă, să cred în bunătate şi sinceritate deşi e atât de greu să mai găseşti oameni capabili să ofere aşa ceva…
Mi-e teamă că în curând va fi aproape imposibili, dacă nu este deja, să mai găseşti oameni care să simtă ceea ce spun, să nu se joace cu sentimentele oamenilor folosind cuvinte mari pe care poate nici nu le înţeleg în adevăratul lor sens.
Este aşa uşor pentru unele persoane să se comporte ok în aparenţă, să se joace de-a iubirea, iar când dau de greu, să renunţe pur şi simplu.
Nu am să înţeleg niciodată cum pot ei să mintă în faţă în timp ce îşi pregătesc alt teren, alt drum pe care să meargă.
Cum pot lăsa baltă tot pentru ceva mai simplu, cum se îndrăgostesc şi suşţin că iubesc mai mult ca niciodată dar când vine timpul să dovedească se retrag atât de uşor.
Pot să înţeleg că iubirea e diferită şi nu poate ţine mereu o viaţă, dar nu voi putea înţelege niciodată de ce oamenii aleg să dea speranţe false în loc să fie sinceri.
Nu înţeleg cum deşi ei sunt cei care greşesc, vor să facă în aşa fel încât să nu iasă ei şifonaţi. Nu-şi recunosc şi nu-şi asumă greşeala, ba chiar proiectează propriile defecte şi vină asupra persoanei/persoanelor faţă de care au provocat totul
Poate că sunt idealistă sau prea visătoare, dar mi-e greu să accept că oamenii pot face atât de mult rău fără să le pese de suferinţa provocată. 
Mi-e greu să cred că pot spune una în timp ce fac total opusul, mi-e greu să cred şi să accept că există atâta superficialitate şi egoism…şi totuşi…există mulţi oameni aşa…
Dar din păcate, sau din fericire, toate se întorc la un moment dat, iar când vor suferi şi ei la rândul lor, se vor întreba cu ce au greşit, uitând, probabil, sufletele călcate în picioare…

2 thoughts on “Toate se întorc la un moment dat

  1. O vorba spune ca asa cum e sacul , asa trebuie sa fie si petecul, altfel nu s-ar potrivi. Un om corect, nu perfect, perfectiunea nu e omeneasca, va incerca sa raneasca cat mai putin, va incerca sa nu faca pe altii sa sufere, va incerca sa iubeasca demn si frumos, fara false promisiuni, fara false epitete..Sint sanse mari ca acel om sa fie ranit pentru ca e greu sa gaseasca oameni la fel , oameni care sa-i doara o vorba spusa inoportun, un gest urat..Restul oamenillor, cei care vor cite aceste randuri si nu vor intelege nimic, nu o sa le pese daca cinva sufera, daca cineva plange, daca un suflet e ranit..Si eu sper intr-un "retur" ..Sper, nu cred..

Puteți lăsa comentarii prin email, Facebook, Twitter ori WordPress