Cu Hotmama la radio, s-audă toată lumea cine e

cu hotmama

Se spune că cea mai frumoasă, dar și cea mai grea perioadă din viața unei femei, este cea a sarcinii. Atunci fiecare femeie devine oarecum mai sensibilă și are nevoie să se simtă specială. Iar cu Hotmama poate fi!

De asta m-am gândit să iau brandul de mânuță și să-l duc la radio. Ca să afle mămicile cum să fie hot în continuare. Căci poate nu toate știu unde se găsesc ușor haine gravidă, ori haine alăptare atrăgătoare și utile în același timp. Și cum cel mai simplu e să te folosești de clic-uri și să-ți vină cumpărăturile acasă, am vrut să dau sfoară în țară. Mai ales când e vorba de transport gratuit pentru orice comandă online.

Îmi amintesc ce greu îi era unei prietene când burtica-i creștea și ea tot nu găsea pantaloni potriviți pentru sarcină. După lungi căutări, a luat în sfârșit unii, însă care au costat-o destul de mult. Și nu doar financiar. Plus că nu au fost tocmai pe placul ei acei blugi. Motiv pentru care cred că site-urile în domeniu sunt exact ce trebuie pentru viitoarele mămici. Le-ar scuti de timp pierdut în căutarea hainelor adecvate.

Cu Hotmama la înaintare…

hotmama

Eu, dacă aș fi vreodată bloggeriță ambasadoare, aș da cu Hotmama de Radio Gold FM. Oricum, demult mi-am tot dorit să ajung la radio. În felul acesta aș putea să transmit gravidelor că pot fi hot toată viața, dacă vor. Mai cu seamă acum când sunt gold-ladies împlinite. – „meserie” deloc ușoară, pentru care, cred, trebuie multă forță. Ba chiar mi-ar plăcea să existe o emisiune întreagă dedicată mămicilor care se mențin active, cu moralul sus, fiind la modă chiar și după naștere.

Parteneriatul dintre radio și site-ul de profil mi s-ar părea de bun augur pentru toată lumea. Ar fi o sursă de inspirație, o încurajare pentru femeile mai puțin încrezătoare. Iar pentru tăticii îndrăgostiți de mămici, încă un mod de a le arăta iubirea. Nu de alta, dar să afle și ei cum e trendul și să-și bucure partenerele cu daruri drăguțe și folositoare. Astfel și-ar arăta sprijinul și în mod practic, nu doar moral.

Așadar, haidem cu Hotmama la înaintare! S-o dăm la radio, s-audă oamenii cine e și să ia marfa de pe rafturi. Căci copiii se fac ușor, dar fericiți cine-i face dacă nu părinții? Iar pentru copii fericiți, e nevoie, în primul rând, ca mamele să se simtă bine în pielea lor și confortabil în hainele pe care le poartă. De-abia apoi devine hot mama și tata se bucură.

Articol scris pentru SuperBlog 2017 – proba 27

11 thoughts on “Cu Hotmama la radio, s-audă toată lumea cine e

  1. Pe vremea mea, cand am fost eu insarcinata, adica acum vreo 30 de ani, daca nu aveai o croitoreasa, ramaneai dezbracata. Stiu totusi ca am gasit si atunci o singura rochita, din stofa, de care ma manca pielea. Hotmama, nu se nascuse inca.

  2. Eu n-am avut placerea asta, sa fiu mama, dar nu cred c as fi fost hot, dupa cum arat si am aratat mereu. Ca doar nu-mi imaginez ca as fi slabit fix in sarcina ! 😀

  3. Cand esti gravida si incepi sa iei proportii intr-o singura directie este greu sa mai porti hainele vechi. Este destul de greu sa-ti gasesti hainele potrivite si sa arati bine in acelasi timp. Mi-am gasit si eu hainutele de care aveam nevoie desi mi-ar fi placut ca oferta sa fie mai diversificata …. atunci. Nu stiam eu de Hotmama

Puteți lăsa comentarii prin email, Facebook, Twitter ori WordPress