Zaful dă verde cumpărăturilor, sau pofte gri în cui?

Zaful dă verde

Printre culorile care se poartă anul acesta se regăsește și verdele. Iar pentru a fi în ton cu natura, totodată aflând că Zaful dă verde cumpărăturilor, am vrut să arunc un ochi și astfel m-am decis asupra unor ținute pe care mi-ar plăcea să le am în garderobă.

Însă dacă tot am găsit ceva pe gustul meu, mă gândeam să nu fiu egoistă și să vă arăt și vouă cum m-aș vedea eu îmbrăcată în următoarea perioadă. Așa că am luat câteva imagini de pe site și iată, pun aici să vedeți și voi:

Prima rochie este una stil cămașă, aceasta fiind foarte versatilă. În funcție de perechea de încălțări aleasă, ținuta poate tinde spre un stil puțin mai elegant, sau casual. Iar efectul vizual oferit de acel detaliu lateral, pare interesant. Să nu mai zic de cordonul care, vedeți și voi, marchează talia frumos.

A doua alegere este o rochiță foarte veselă și înflorată, numai bună pentru plimbările în zilele însorite ale verii. Fiind rochie de zi, o pereche de sandale finuțe cred că s-ar încadra perfect în completarea ținutei.

Și nu în ultimul rând, pentru că vara e la o aruncătură de frunză și nu vrem să ne ia valul nepregătite, mă gândeam să arunc o privire și peste rochițele de plajă. Doar nu degeaba Zaful dă verde cumpărăturilor, nu? Așa că iată ce am găsit:

Cred că peste costumul de baie și peste o piele bronzată, această rochie ar putea arăta destul de bine. Dar dacă nu vă plac alegerile mele, să știți că vor mai urma asemenea articole cu piese vestimentare alese după gustul meu. Asta așa, ca să vă fac în ciudă. – glumesc, bineînțeles. M-aș bucura să vă placă aceste haine și eventual să-mi spuneți ce ați alege voi de pe site.

Eu am căutat rochie verde Zaful și am ales ce vedeți mai sus. Acum sunt curioasă cu ce mă tentați voi pe mine în materie de fashion.

10 thoughts on “Zaful dă verde cumpărăturilor, sau pofte gri în cui?

  1. Rochiile tip camasa imi plac destul de mult, dar in culori mai deschise le prefer. Ultima e de plaja clar, dar parca tot e prea tare culoarea. Prin urmare, preferata mea ramane rochia inflorata. Mi se pare si cea mai potrivita pentru o vacanta la mare.

Puteți lăsa comentarii prin email, Facebook, Twitter ori WordPress