Ce vor femeile? – Știți voi, băieți, ce vor?

ce vor femeile

Ce vor femeile? Vă spun eu ce vor: să fie fericite! Iubite și fericite. Da! Cam atât de simplu e. Doar că din păcate, lucrurile simple sunt poate cele mai dificile. Și nu pentru că ar fi într-adevăr. Că nu sunt! Însă dacă bărbații cred că femeile vor doar bani… ehe, nu e chiar așa. Deși alea care nu vor, îi sperie pe unii domni, că cică sunt cam prea independente și mai cicălitoare de fel. Vor prea multe, dom’ne. Cu alte cuvinte, prea au ceva de obiectat, argumentat și contrazis când ceva nu pare a se potrivi principiilor proprii.

Cred că o femeie inteligentă are nevoie lângă ea de un bărbat puternic. Nu fizic neapărat – mai mult psihic. Să o suporte, nu de alta. De fapt, să o înțeleagă. Asta înseamnă, în concepția mea, un bărbat adevărat. Un om care știe să comunice, nu doar să vorbească. Și să sprijine din toate punctele de vedere. Nu să întrețină, dar să contribuie la bunăstarea cuplului. Fiindcă știm că în doi totul e mai ușor.

În schimb, o femeie inteligentă va cunoaște calea de a seduce… de a se duce departe de certuri inutile pe seama geloziei, spre exemplu. Are încredere în ea și știe că oricine e liber să facă ce dorește, iar dacă partenerul vrea să fie acolo, e pentru că el alege asta. Prezentul e tot ce contează pentru ea. Dacă azi totul e bine, mâine va fi un alt „azi” minunat. Deși pentru asta e nevoie ca planurile de viitor să nu facă umbră bucuriilor de acum. Cât despre lacrimile vărsate ieri, nici nu contează atâta timp cât omul potrivit e acolo să le preschimbe în zâmbete. Sau dacă nu e, măcar liniște să fie. Solitudinea e mai de dorit decât singurătatea în doi, nu-i așa?

Dar parcă am plecat de la ce vor femeile. Ei… exact-exact nu știe nimeni, însă fericite cu siguranță vor să fie! Pardon, vrem adică.

PS: Dacă faci o femeie să râdă, e pe jumătate câștigată. Fii zâmbet, nu lacrimă! Fii bărbat!

15 thoughts on “Ce vor femeile? – Știți voi, băieți, ce vor?

  1. Fiecare femeie are nevoile ei. O femeie sufocata de complimente, vrea sa i se ofere sentimente cu portia si in acelasi timp indiferenta. Eu asta am cautat … urasc sa mi se faca complimente non stop si sa nu fiu apreciata pentru ceea ce sunt, sa simt o usoara indiferenta ca sa-mi starneasca atractia pentru el si sa fie un barbat puternic pe umarul caruia ma pot baza

  2. Ma intreb, cine are curajul sa isi puna o astfel de intrebare 😀 . Femeile au nevoie de atat de putin pentru a fi fericite, desi in ultimul timp se pare ca nu s-ar mai multumi cu putin.

  3. Personal, cred că ține de fiecare femeie ce înțelege ea prin aceste două lucruri aparent simple pentru ca apoi să-l facă și pe bărbat să înțeleagă cum vrea ea să fie iubită. Fiecare om e diferit și fiecare are nevoile lui. Mi-a plăcut să-ți citesc articolul, dar și jocul de cuvinte creat. 😉 Iar P.S.-ul este un mesaj simplu și frumos.

Puteți lăsa comentarii prin email, Facebook, Twitter ori WordPress