Online e mult mai simplu cu achizițiile fashion

online

Așa cum am promis în articolul trecut legat de haine, astăzi vreau să vă mai arăt câteva lucruri găsite online. Avantajul în legătură cu astfel de site-uri e că poți să cumperi acum ce pare tentant, sau poți reveni după ce mai compari prețuri și posibile achiziții. Îmi veți spune că asta poți face și în magazinele fizice, offline. Și da, poți, dar cu clic-ul e mai simplu decât cu deplasarea. Mai ales când timpul nu-ți este prieten.

Așa că dând eu clic în stânga și în dreapta, de data asta plimbând mouse-ul prin Rosegal, am descoperit alte ținute bune de trecut pe lista de dorințe. Iar ca să fiu rea, vreau să vă tentez și pe voi – din nou. Să nu fiu eu singura.

Dacă luați ceva sau nu, voi știți. Eu nu mă bag, nu e treaba mea. Doar vă arăt ce-mi place mie. Însă ca să nu mai lungesc vorba, trec la prezentări.

În primul rând, am făcut de ceva vreme o fixație pentru salopete. Îmi plac de nu mai pot și dacă ar fi după mine, doar așa ceva aș ține în șifonier. Bine, dacă nu ar fi și rochițele și blugii, și tricourile și… of!, câte îmi plac…

Dar gata, vă arăt, că iar m-am pierdut printre cuvinte și doar știm că imaginile vorbesc mai bine decât aș putea eu.

Voi începe cu o salopetă atât de simpatică… exact ce trebuie pentru un party lejer de vară. Sigur, culoarea se află printre preferatele mele și aș îndrăzni să sper că nu mi-ar sta rău îmbrăcată așa. Voi ce ziceți, aș arăta șic în ea ori ba?

Sau poate o astfel de piesă vestimentară m-ar avantaja mai mult?

 

Ori chiar o salopetă online mai de toată ziua, poate?

Doar v-am zis că ador salopetele și sincer le-aș vrea pe toate trei. Mi se pare foarte simplu de purtat așa ceva și mai ales scap de stresul de a găsi alte haine care s-ar potrivi una cu alta. Însă cum ziceam, nu doar aceste obiecte vestimentare mă încântă. Spre exemplu mi-ar plăcea foarte mult să am în dulap și o asemenea rochie.

Iar în final, vreau să vă mai arăt ceva și gata, scăpați de mine. – Momentan. Despre niște blugi este vorba de această dată. Unii cu talie înaltă pe care, întâmplător, îi am și eu. Bine, nu de pe rosegal, însă pot spune că seamănă extrem de mult. Doar că parcă au talia un picuț mai înaltă cei pe care-i am eu. Ceea ce, din nou, prefer în general la pantaloni, oferind mult mai mult confort în cazul meu, cel puțin.

Acum că am pus pe tapet și alte hăinuțe din marele online, puteți arunca un ochi și peste cele de data trecută și să-mi spuneți apoi ce vă încântă mai mult. Pe data viitoare! 🙂

13 thoughts on “Online e mult mai simplu cu achizițiile fashion

  1. Tocmai mi-am dat seama ca nu am mai vizitat de ceva timp Rosegal si ca ar trebui sa vad ce produse au mai nou pe stoc.

Puteți lăsa comentarii prin email, Facebook, Twitter ori WordPress