Surpriza anunțată nu mai e surpriză-n veci

surpriza anuntata

Nu, nici dacă e cadou trimis cu vreun transport colete Anglia-România, știi ce zic? Surpriza e compromisă oricum ai da-o, din moment ce te-ai dat de gol.

Poate numai dacă te-ai împacheta frumos și ai veni în ditamai cutia la ea la ușă ai mai salva ceva. Altfel nu văd cum. Dar nici așa nu poți, că doar te-ai dus acolo să muncești, nu să faci naveta intre țări. Bine că în Anglia sunt multe precipitații și poți plânge liniștit când ceva nu e ok. Poate de asta te-ai precipitat și tu să anunți surpriza. Și acum te plângi că nu știi cum să convingi fata să vină la tine. Să facă și ea un ban cinstit. Sau o mâncare caldă. Știm cu toții că singurătatea e grea, mai ales în străinătate. Bine că mai vin uneori coletele din România cu bunătăți de acasă.

Însă cine te-a pus să strici surpriza, nu știu

Acum sigur trebuie să cauți alta. Adică alta pe lângă. Căci odată ce ai zis că trimiți ceva, păi trebuie s-o faci! Dar mai trimiți și altceva înafară de ce știe deja și te-ai scos cumva. De data asta măcar. Norocul tău că cei de la curier își oferă serviciile rapid și profi, că altfel… Mă rog, măcar unii dintre ei. Dar partea bună e că azi putem trimite aproape orice, oriunde și ajunge la destinație cât ai clipi. – Ei, de mai multe ori trebuie să clipești, dar tot clipeală se numește.

Chiar, cum ar fi să deschidă ușa și să ieși de acolo, din cutia ta – la propriu – strigând „SURPRIZĂĂĂ”? Da, nu ar fi o idee prea bună. Cel puțin nu originală. Și nu spun că nu s-ar bucura. Dar parcă prea au făcut și alții asta, nu? Deși ideea cu ieșitul din cutie, la figurat – de această dată, ar fi chiar de bun augur. Ai mai lăsa și tu confortul ăla deoparte și nu ai mai face chestii drăguțe doar de departe. Dar nu, stai, trebuie să muncești. Că doar în România nu se poate – zic unii. Și doar surprizele nu se fac singure. Trebuie finanțate cumva. Iar traiul bun cu sacrificii se ține. Păi nu? Păi da!

Una peste alta, un lucru e clar: surpriza nu se spune! Că atunci nu mai e. Înțelegi? Mai ales dacă spui unei femei că i-ai pregătit sau că te-ai gândit la ceva pentru ea. Aproape sigur te va bate la cap să afle ce-i.

Prin urmare, dacă ești departe, mai bine rezolvi toată treaba cu ajutorul celor care se ocupă cu transport de colete. Colete door to door și mai scurtezi un pic din dor.

E greu departe de casă și de iubire, știu-știu, dar nu mai strica surprizele omului. Fă-le și taci!

13 thoughts on “Surpriza anunțată nu mai e surpriză-n veci

  1. Daca vrei sa faci o surpriza, nu scoti nici macar un sunet despre ce vrei sa trimiti 😊 Astepti sa primesri un telefon si sa auzi Vaiii ce dragut este, nu ma asteptam! 😉 Si atunci stii sigur ca a fost o surpriza reusita!

  2. Eu cand fac surprize nu zic nimic, da sa dea Domnu sa mi faci tu mie o surpriza si sa te vad ca dai semne, pai daca te intreb si mi zici ca e o surpriza da nu mi zici care e supriza, vaaai si amar de tine, stii ce e raia, imagineaza ti ca eu sunt ca raia, nu mai scapi pana nu imi spui🤣

  3. Surprizele sunt minunate, dar asa cum spui, atunci cand nu sunt anuntate. Si eu ador astfel de gesturi… dar cine nu le adora?

  4. Tu ai perfecta dreptate. O surpriza … nu mai este surpriza daca o anunti doar ca eu sunt atat de entuziasmata cand ii fac sotului o surpriza incat de multe ori ma dau de gol

Puteți lăsa comentarii prin email, Facebook, Twitter ori WordPress