De la clasic la modern – de la magazin la cinema pus acasă

de la clasic la modern

Clienții vin și pleacă. Unii cumpără, alții doar își clătesc ochii și se duc mai departe. Cu toții ne aflăm la un moment dat fie în postura de client, fie în cea de vânzător. Însă atunci când faci parte din ultima categorie, trebuie să te asiguri că ai tăi clienți pleacă mulțumiți din magazin. Cu tot cu produs. Și cum de la clasic la modern e doar un pas, nu contează doar să vinzi, ci și cum vinzi. 

Adică atunci când un client îți calcă pragul magazinului, nu trebuie să-l asaltezi imediat. Trebuie lăsat omul să se acomodeze, să vadă una-alta. Sigur, poți sta prin apropiere, să te poată chema când e interesat de ceva. Și atunci când observi interesul, e momentul să te înarmezi cu răbdare. Ca să-i explici omului, frumos, tot ce are nevoie să știe.

Poate că cineva a văzut în magazinul tău, sau mă rog, în magazinul în care lucrezi tu, un sistem audio luxos. Dar crede că nu și-ar permite să-l cumpere. Tu, cu ochiul deja format, știind că Edifier combină a sa calitate, tehnologie și design, îi sari în ajutor. Și îi arăți cum se poate bucura de sunet și eleganță la un preț decent.

boxe edifier

Odată ce ai lămurit clientul că bugetul nu trebuie să fie un impediment, îi prezinți produsul ce-ar putea să-l facă fericit pe termen lung. Și astfel își va da seama că prețul și calitatea se justifică și că experiența merită toți banii, oricum.

Desigur, sunt și clienți care nu se uită la finanțe și, în cazul lor, tot ce contează sunt specificațiile tehnice (dacă se pricep în domeniu). Dar și avantajele pe care le pot avea utilizând boxe performante. Aici, Edifier s-a pregătit cu sistemul audio S2000Pro care oferă mai mult decât sunet.

Trecere de la clasic la modern sau combinare?

Creat pentru mixare și înregistrare în confortul propriei case, te mai poți bucura și de filme sau de muzică pur și simplu. Fără a te ridica de pe canapea să reglezi sunetul. Comanda conectată wireless te ajută să ajustezi volumul, să alegi intrarea, să faci selecția presetărilor EQ, plus alte operațiuni.

comanda-edifier

Modurile EQ sunt în număr de patru: vocal, monitor, clasic și dinamic. Și cum de la clasic la modern nu e cale prea lungă, cele două se combină. Și oferă finisajului din lemn un aspect luxos și elegant. Iar intrările pentru boxe, în număr de cinci, sunt: coaxial, optic, RCA, AUX, Bluetooth.

Așadar, de la magazin la cinema pus acasă, drumul e mai scurt decât crezi. Fiindcă sistemul S2000Pro a intrat nu doar în producția muzicală. Puterea boxelor de 130 watt și basul de 5.5. împreună cu înaltele, oferă o experiență acustică nemaipomenită. Acest lucru făcându-l potrivit, totodată, ca sistem de redare a efectelor din filme la o calitate excelentă.

Pentru client e important să afle că, pe lângă aspectul comercial, ambalaj etc, mai sunt și alte beneficii cumpărând produsul. De aceea este necesar să corespundă dorințelor și valorilor lui. Pe lângă faptul că noua tehnologie și designul clasic fac, împreună, casă bună…Transparența și oferirea tuturor informațiilor joacă un rol important. Chiar decisiv, aș spune.

sistem-audio-s2000pro

În orice caz, de la clasic la modern, de cele mai multe ori, e doar un pas de făcut. Deși dacă se amestecă, iese ceva mult mai bun. Și nici nu trebuie să mă crezi. Poți încerca singur/ă sistemul S2000Pro și să te convingi cum e. Mai ales că ai aproape 14 zile la dispoziție în care te poți lămuri dacă vă potriviți sau nu.

În ceea ce mă privește…

Eu aș vrea un cinema pus acasă. Ori un chef la domiciliu cu prietenii, ca pe vremuri. Așa că muzică să fie! Și bas. Mult bas. Bum-bum-bum! Tu te-ai hotărât? Îl cumperi? În propria locuință îl poți încerca cel mai bine. Așa că zic să nu-ți refuzi o dorință nevinovată. Experiența bate în boxe la ușă. Deschide-i și bucură-te de vibrațiile ei! Oricând, nu doar de Black Friday.

Articol scris pentru SuperBlog 2017 – proba 19

23 thoughts on “De la clasic la modern – de la magazin la cinema pus acasă

  1. Ne place si noua sa ne uitam la un film acasa si sa beneficiem de sunet ca la cinema. Urmeaza sa luam si noi un sistem home cinema.

Puteți lăsa comentarii prin email, Facebook, Twitter ori WordPress