August are gusturi bune… și nebune, după cum vezi

August, culorile, serile reci, înghețata de după ieșirea cu prietenii. Sfeterul cumpărat de cu vara, cu doar un clic sau două de pe Zaful sau oricare alt magazin online.

Au gust nopțile cu vise. Visurile de copii neîmplinite. Asta lasă un gust amar, ce-i drept, dar nu contează. Important e că în August este gust. De înfrângere, de dezamăgire, de speranțe furate, călcate, răscumpărate, cerșite din Iulie – când nu am scris nimic. Au gust toate ajunsurile și neajunsurile. Și chiar și toată vara asta capricioasă are așa un gust aparte. Departe de ce știam eu, sau noi, dacă și la tine în suflet sau pe stradă a mai bătut vântul uneori.

Și sigur a bătut. Sau ai bătut tu, poate, din picior, la nervi. Sau poate că nu, poate că tu ai avut o lună perfectă luna trecută. Și chiar și asta e. De unde să știu eu? Soarele și ploaia au inundat, spălat altfel strada ta. Ba chiar poate ai făcut și shopping online sau offline. Dar eu nu. De mult deja nu am mai cumpărat nimic. Deși de îmbrăcat, m-am îmbrăcat cu destule dorințe. Împlinite, da! Am reușit câteva în această vară… Neîmplinite? Oho! Încă mai am. Printre care și haine pe bune. De asta am aruncat iar privirea pe site-uri, să văd ce-mi mai permit. Sau ce nu. Căci timpul e și instabil, dar și invariabil, așa că mă hotărăsc greu ce vreau cu adevărat să port. În suflet și pe corp deopotrivă.

Însă dacă ai citit până aici, cred că deja te-am amețit, așa că te las cu un August în care sper să-ți mai scriu. Până atunci, poți face niște cumpărături online. Sau orice altceva te face fericit/ă. Oricum, toate au gust… dulce sau amar, tu alegi, tu decizi, sau dacă nu, te lași dus/ă de val. Cumva o fi până la urmă. Pe curând!

12 thoughts on “August are gusturi bune… și nebune, după cum vezi

  1. Zaful e un magazin foarte cautat de catre fashionistele din mica noastra comunitate de bloggeri pentru produsele pe care le detine. Am tot rasfoit site-ul doar, doar voi gasi si eu ceva, ceva cu mai multi de X decat normal 😀 Nu ma incadrez. Chiar am nevoie de un sweater, daca se poate ngru, cu nasturi, genul acela ” bun la toate”

Puteți lăsa comentarii prin email, Facebook, Twitter ori WordPress