Film online – de văzut acasă – recomand „Lion – Saroo”

film online

Dacă ești în căutarea unui film online impresionant, inspirat din viața reală și cu un parcurs și final fericit, dar și trist în același timp, îți recomand să vezi „Lion – Saroo”, în limba română numit „Drumul spre acasă”.

Filmul este apărut în anul 2016 și prezintă povestea de viață deosebită, primejdioasă și „cu drumuri închise” ale unui băiețel indian care se pierde de fratele său (în timp ce încercau să facă rost de bani pentru a-și ajuta mama și sora) și, implicit, pierde orice legătură cu familia sa.

Băiatul trece printr-o serie de pericole până ce ajunge într-o casă de copii și de acolo e ulterior adoptat de o familie bună din Australia, însă după câțiva ani îl obsedează familia lăsată în urmă și renunță aproape la tot pentru a-și dedica timpul căutărilor vechilor rădăcini.

După alți câțiva ani, fiind chiar pe cale să renunțe la planul de a-și găsi familia și locul în care a copilărit în primii ani din viață, reușește să descopere răspunsurile tuturor întrebărilor sale și are parte, în final, și de bucurie, dar și de tristețe și împlinire sufletească deopotrivă.

Pe mine „Drumul spre acasă” m-a făcut să stau în suspans, să zâmbesc și să plâng și asta pentru că a reușit să-mi transfere emoțiile și trăirile de acolo, de parcă eu aș fi trecut prin acele momente dificile, tensionate și frumoase.

Filmul, deși este o dramă, pot spune că este una cu final aproape fericit, dar de ce, vă las pe voi să aflați. Și chiar dacă la început am vrut să trec peste el, mă bucur că am hotărât să-l văd și astfel mi-am reconfirmat teoria că „orice rău e spre un bine” și că în viață, dacă îți dorești ceva cu adevărat, poți obține.

Așa că nu mai lungesc vorba și vă las cu această recomandare de film online, numai bun de văzut acasă, asta în cazul în care v-am stârnit interesul și nu l-ați văzut deja.

13 thoughts on “Film online – de văzut acasă – recomand „Lion – Saroo”

  1. Cam asa e, atragi ceea ce iti doresti. Cum spunea Coelho “ Cand iti doresti ceva cu adevarat tot Universul conspira pentru indeplinirea dorintei tale.” M-ai pus intr-un fel pe ganduri pentru ca deocamdata universul meu sontacaie si intarzie sa conspire pentru a-mi indeplini niscai dorinte.

  2. Sa stii ca nu l-am vazut. Dar cu primul weekend care vine, am sa ma uit la el. Din ce ai descris tu, filmul este genul meu. Sa vina weekend-ul deci! 😀

Puteți lăsa comentarii prin email, Facebook, Twitter ori WordPress