SuperBlog a deschis ușa competiției și eu vreau să-i trec pragul

M-am gândit, m-am răzgândit și am decis: încerc și eu să pun probe de foc sub tocul de scris. Și nu oricum sau oriunde. Ci tocmai în cadrul competiției de toamnă SuperBlog 2017.

Da, da, curaj pe mine, nu glumă. Și spun asta pentru că este vorba despre un adevărat test de voință, perseverență, creativitate și multe altele asemenea. Menirea „jocului” este de a descoperi noi talente și de a facilita legături între oameni și colaborări în mediul profesional. Cu alte cuvinte, este un joc foarte serios!

Dar de ce vreau eu să particip la SuperBlog?

În primul rând, am citit regulamentul și am fost atrasă de faptul că toate probele sunt opționale. Practic, nu te obligă nimeni să scrii despre ceva ce nu vrei. Iar pentru mine contează foarte mult să am această libertate. Bineînțeles, libertatea are și un cost. Spre exemplu, dacă voi participa la toate probele, voi avea mai multe șanse pentru marea finală. În schimb, dacă voi scrie doar la anumite probe, voi acumula mai puține puncte în clasamentul final. Dar chiar și așa, voi avea posibilitatea de a obține puncte și premii la probele care îmi plac. Plus că voi avea ocazia să descopăr dacă am talent la scris ori ba.

Știu că nu va fi ușor, însă vreau să încerc. E ceva nou pentru mine și îmi doresc să-i fac față cu brio. Sau măcar cu note de trecere.

SuperBlog reprezintă o provocare, dar și o șansă de a pune multe alte rânduri interesante sub toc. Pot să promit că voi fi la fel de sinceră ca până acum și că talentele descoperite pe parcurs (sper) nu vor deveni fițe. Așa că urați-mi baftă și note bune! Iar ca susținere, puteți lăsa în continuare like-uri și comentarii. Zău dacă mă supăr.

V-am pupat, așadar. Să înceapă treaba!

28 thoughts on “SuperBlog a deschis ușa competiției și eu vreau să-i trec pragul

  1. Superblog este foarte frumos daca poti participa la gala. Uneori nici acest aspect nu este waw pentru ca ai nevoie de ceva bani suplimentari ca sa poti sa onorezi propunerile. Iti oresc succes si poate ai noroc sa castigi ceva in cadrul competitiei

Puteți lăsa comentarii prin email, Facebook, Twitter ori WordPress